Legoland az új attrakció Dubaiban

Forrás: turizmus.com

 2016. december 03. 20:46

Október 31-én a Dubai Parks and Resorts hivatalosan is megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Az új szórakoztatókomplexumban többek között a régió első LEGOLAND® témaparkja, illetve a Riverland™ Dubai várja az érdeklődőket.

Raed Kajoor Al Nuaimi, a DXB Entertainments PJSC ügyvezető igazgatója, és a Dubai Parks and Resorts tulajdonosa a megnyitón kiemelte: ilyen mértékű projekt még nem készült.

A LEGOLAND® Dubai egész évben a jól ismert LEGO®-témájú világot hozza el a családok, vagyis a 2-12 éves gyerekek számára. A LEGOLAND Dubai több mint 40 interaktív játékot, showt, attrakciót és élményt foglal magába a 15,000 LEGO modell közepette, amit 60 millió LEGO darabból állítottak össze. A témapark egész napos programot kínál az érdeklődők számára.

A LEGOLAND-ot hat téma alapján osztották fel: LEGO Város, ahol a gyerekek belemerülhetnek a játékos oktatólehetőségekbe, Királyságok, ahol a lovagok és a hercegnők felfedezhetik a középkori vidékeket, Képzelet, a tökéletes hely minden LEGO rajongó számára, hogy élvezze és órákat töltsön el a LEGO autókkal vagy előnyt szerezzen a Mesterépítők Akadémiáján. Kaland, a fiatal felfedezők számára, Miniland, a LEGOLAND Parks középpontja, amit 20 millió LEGO darabból készítettek, bemutatva az ikonikus összképet és a legfontosabb építményeket a Közel-Keleten és a nemzetközi városokban.