Légy Dubaj Szakértő és nyerj dubaji utat!

Forrás: turizmus.com

 2019. február 12. 10:00

Egy szórakoztató oktatóprogram, mellyel dubaji nyaralást nyerhetsz – ez a Dubai Expert (Dubaj Szakértő), mely a Dubaji Turisztikai Hivatal magyar nyelvű online oktatóprogramja.

Az online Dubai Expert az utazási ügynökök és menedzserek számára készült; egy többszintes online kártyajáték, ahol a játékosoknak ideális dubaji úti terveket kell létrehozniuk a látogatók különbözőtípusai számára – változó életkorral, érdeklődéssel és büdzsével.

“A felületen 25 szakértői videó is található, melyek megmutatják, Dubajban milyen programok érhetőek el: a város rengeteg opciót kínál a családok számára, de ezentúl gasztronómiai, vásárlási, és kulturális programok, illetve témaparkok is találhatóak.” – mondta Paddington Tucker, a Dubaji Turisztikai Hivatal közép-kelet-európai képviselet vezetője.

“A Dubai Expert lehetővé teszi, hogy a játékosok az elért szinteket folyamatosan mentsék, így a játékot akár hetek alatt is befejezhetik.” – tette hozzá Tucker.

A Dubaj Szakértővé váló ügynökök – akik teljesítettek 20 szintet, végignéztek 25 szakértői videót, és helyesen megválaszolták a “virtuális út” során felugró kérdéseket - egy oklevéllel gazdagodnak, mely bizonyítja tudásukat a városról.

Miért éri meg játszani?

Amellett, hogy bővítheted a tudásod a folyamatosan megújuló Dubajról, NYERHETSZ is:

  1. Az első magyar Dubaj Expert (Dubai Szakértő) egy 2 főre szóló dubaji utazást nyer (repülőjegy+ szállás).
  2. A legtöbb pontot gyűjtő magyar Dubai Expert (Dubai Szakértő) egy 2 főre szóló dubaji utazást nyer (repülőjegy + szállás).

Vágj bele a kalandba: CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.
Regisztrálj és játssz még ma.

IDE KATTINTVA KEZDHETED

(X)

Kapcsolódó cikkek

A világ TOP 100 városa

2018. december 16.