Lengyel piacra lépett a magyar Beontrips

Forrás: turizmus.com

 2017. július 11. 11:36

Lengyelországban is piacra lépett a hazai utazási szektorban már debütált online utazási iroda, a Beontrips. A vállalkozás az utazók által testre szabható utak azonnali online foglalását teszi lehetővé – Magyarország után már Lengyelországban is.

Az áprilisi magyarországi indulás óta több szolgáltatással bővült az online utazási iroda kínálata. A lengyel piacra lépés mellett a legfontosabb újítás, hogy az utazni vágyók nemcsak a repülőjegyüket és a szállásukat tehetik pár kattintással virtuális kosarukba, de utazásukat teljessé tehetik programok, múzeumbelépők, városnéző túrák és szórakozási lehetőségek egyidejű foglalásával.

Tovább bővült a szállás, illetve a földi közlekedési szolgáltatók kínálata: már több mint százezer szálláshely közül válogathatnak a Beontrips felhasználói és már foglalhatóak számos európai országban üzemeltetett távolsági buszjáratok diszkont áron elérhető jegyei is.

„Az online utazási irodák esetében fontos jellemző, hogy az utasnak automatikusan kifizetett repülőjegye van a választott menetrendszerinti járatokra. Amennyiben menetrend módosítás vagy járattörlés érintené a lefoglalt utakat és kihatással volna a szállásfoglalásra, a Beontrips a plusz költséget állva ajánl az utasoknak megfelelő alternatívákat – mondja Orosz András, a Beontrips Kft. ügyvezetője.

Közleményükben kiemelik: folyamatosan vizsgálják a további regionális terjeszkedés lehetőségét, miközben nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy szélesítsék az elérhető szolgáltatások kínálatát. A közeljövőben nyugat-európai vasúttársaságokat is bekapcsolnak a rendszerbe.