Lesz Utazás kiállítás, de kézfogás nélkül

Forrás: turizmus.com

 2020. február 26. 12:26

Az előzetes terveknek megfelelően megtartják az Utazás kiállítást és a Budapest Boat Show-t. A résztvevők érdekében ugyanakkor a kiállításon fokozott higiéniai, takarítási intézkedéseket vezetnek be.

A Hungexpo Zrt. közleményt adott ki a közelgő Utazás kiállításra vonatkozóan a koronavírus kapcsán.

Eszerint a Hungexpo Zrt. vezetése folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzetet, felvette a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal.

Az Országos Tisztifőorvostól kapott információk alapján jelenleg nincsen olyan ok, mely korlátozná a kiállítások, rendezvények tartását Magyarországon, ahogy nincsenek beutazási korlátozások egyetlen országgal szemben sem, amelyik megjelenik az Utazás kiállításon.

Természetesen a résztvevők biztonsága és egészsége prioritást élvez, bármilyen változás történne a járványügyi helyzetet illetően, figyelembe fogják venni a releváns állami és központi hatóságok iránymutatását, és minden általuk javasolt intézkedést követni fognak.

Fertőtlenítő pontok a kiállításon

Fotó: Hungexpo

A kiállításon fokozott higiéniai, takarítási intézkedéseket vezetnek be, a kiállítócsarnokokban, fogadócsarnokban kézfertőtlenítő automatákat helyeznek el, és felhívják a figyelmet a helyes kézmosásra, valamint javasolják, hogy az üzleti megbeszélések, találkozók alkalmával kerüljék a kézfogást a partnerekkel.