Lóhátra ült a Cityrama

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 17. 21:44

Egyelőre csak egy családi nap erejéig: lovasbemutatóval, lovaskocsikázással és lovaglással töltötték vasárnap délutánjukat a Cityrama kollégái.

A Cityrama Utazási Irodánál már hagyománnyá vált, hogy a munkatársak és azok családtagjai egy évben egyszer összegyűlnek, valamilyen rendhagyó program keretében. Ilyenkor kötetlenül tölthetnek együtt néhány órát, amire egyébként a feszített munka közepette gyakorlatilag soha nem nyílik alkalom.

Idén a domonyvölgyi Lázár Lovaspark hamisítatlan vendégszeretetét élvezhették, stílszerűen csupa lovas programmal tarkítva. A lovasbemutatót most az is megtekinthette, aki eddig csak a vendégeket küldte, nekik ajánlotta, és lehetőség nyílt lovaskocsizásra, a gyerekeknek pónilovaglásra is. Darázs György igazgató jó házigazdaként személyesen mutatta be ezt a nem is olyan kicsi lovas birodalmat, és számolt be az újdonságokról, majd a nap kellemes estebéddel és tartalmas beszélgetésekkel folytatódott.

 

 

Az ismert beutaztató utazási iroda az utóbbi években szép csendben kinőtte magát, kollégáinak száma gyakorlatilag megduplázódott, és ma már 40 felett van. Sikeresnek bizonyult az új koncepció is, mely szerint tevékenységét három divízióba szervezte. Ezek az alábbiak:

1.DMC, komplex utazási szolgáltatások

2. Sightseeing Tours: budapesti és vidéki, fél- és egynapos városnézések, garantált indulási időpontokkal

3. Személyszállítás saját gépjármű flottával: 50 fős buszoktól a minibuszokon át az eredeti Trabant 601-ig

A növekedés jegyében hamarosan új irodával is bővülnek a Báthory utcában, a meglévő közelében.