Londonból Szingapúrba a Norwegiannel

Forrás: turizmus.com

 2017. október 09. 08:49

Már sokan és régen várták, hogy a Norwegian elindítson egy igazán nagy távolságra szóló, olcsó járatot. Ez most bekövetkezett: egy repülőjegy Londonból Szingapúrba, alig több mint 1600 svéd korona a turistaosztályon, ami 50 ezer forint körül van.
A Norwegian új desztinációja szeptemberben indult, ezzel a világ leghosszabb járatát üzemeltető low cost légitársaságává vált, az Expressen svéd napilap szerint.

A repülés időtartama becslések szerint 12 órát és 45 percet vesz igénybe. A 10.885 kilométer hosszú utat egy Boeing 787-9 Dreamlinerrel repülik, a fedélzeten egyszerre 344 utas foglal helyet. Hetente négyszer teszi meg ezt az utat az utóbbi évek egyik legsikeresebb légitársasága.

Egy repülőjegy Londonból Szingapúrba a Norwegiannel alig több mint 1600 svéd korona a turistaosztályon

A Travel News magazin szerint a járat azoknak is jó kapcsolatot teremt Ázsiával, akik Oslóból, a stockholmi Arlandából, illetve Koppenhágából szeretnének egzotikus tájakra utazni. Annak ellenére, hogy az év elején a Singapore Airlines új közvetlen vonalat nyitott Szingapúr és Arlanda között.

A világ leghosszabb légi járata jelenleg 14.535 kilométernyi, amelyet Dohából a Qatar Airways teljesít, az Új-Zéland-i Aucklandbe.