LOT-tal London belvárosába

Szerző: Révész Róbert

Forrás: turizmus.com

 2019. február 18. 09:18

Elindult a LOT legújabb Budapestről induló közvetlen járata, London belvárosi repterére, a London Cityre. Az ünnepélyes járatnyitásról kollégánk tudósított.

Az ünnepi torta

 

A járat mérföldkő mind a LOT, mind a Budapest Airport történelmében. Az ünnepélyes járatindítás  élményét 10 újságíróval, valamint 8 utazási irodás jegyértékesítővel osztotta meg a lengyel légitársaság.

Február 18-án kora reggel, a Budapest Airport részéről Bogáts Balazs járatfejlesztési igazgató a lengyel légitársaság részéről pedig Adrian Kubicki, kommuniksciós igazgató köszöntötte a járat utasait, amely – mint elmondták – hetente 12 alkalommal fog közlekedni a 2 főváros között: hétköznapokon reggel 7, valamint délután 4 órakor, hétvégi napokon pedig egyszer.

Ezzel és napokban bejelentett brüsszeli és bukaresti új járatokkal a LOT lett a leggyorsabban fejlődő légitársaság a Budapest Airporton, hangsúlyozta az igazgató, valamint kiemelte, hogy a ma elindult gép, a 106 üléses Embraer190, vadonatúj és a harmadik a sorban az eddig leszállított 4 repülőgép közül.

A köszöntőket szalagvágás és az elmaradhatatlan torta követte.

Mérföldkő a reptér és a LOT történelmében: indul a Budapest-London City járat

 

A köszöntőket szalagvágás és az elmaradhatatlan torta követte

 

Ez az első gép, amely Budapestről közvetlenül London Cityben száll le

Fotók: turizmus.com