Lovely You: gyermekdivat a reptéren

Forrás: turizmus.com

 2015. október 19. 14:10

A repülőtéren nyílt új üzlet, a Lovely You a felső kategóriás vásárlói réteget célozza: a legismertebb divatmárkák a gyerekruházatban, és mindent egy helyen.

A 2A Terminálon, vagyis a schengeni indulási tranzitban nyílt új bébi- és kisgyerek ruha üzlet a repülőtéren, Lovely You néven. A bolt kínálatában a legnívósabb gyerekruha márkák szerepelnek, amikhez nehéz Budapesten hozzájutni: akár a gyönyörű tüllszoknyáiról ismert Angel's Face, vagy az egyik legnagyobb prémium spanyol gyerekdivat márka, a Mayoral, de az olyan világmárkák bébi- és gyermekruházati kínálatai is megtalálhatók, mint a Ferrari, vagy a Lacoste. A Lovely You üzletet a repülőtéren két másik boltot is működtető Memories of Hungary üzemelteti.

 

„Azt tapasztaltuk, hogy már az első napokban is sokan tértek be a Lovely You üzletbe, mert ez a kínálat, ami itt a repülőtéren kapható, sokszor csak külföldről, vagy online rendelve szerezhető be Magyarországon." – fogalmazott Patrick Bohl, a Budapest Airport kereskedelmi vezetője. Hozzátette: „Ilyen típusú üzlet még nem volt a Budapest Airport terminálján, ezért is nagyon örülünk, hogy sikerült kiváló helyet találni a repülőtér várójában."