Lufthansa Private Jet szolgáltatás már négy magyar repülőtérről

Forrás: turizmus.com

 2016. június 11. 19:48

A Lufthansa tizenegy éve kínál utasainak exkluzív magánrepülőgépes utazásokat a Lufthansa Private Jeten keresztül, személyre szabott indulási és érkezési időponttal. A prémium szolgáltatás sikere nyomán a légitársaság úgy döntött, hogy meghosszabbítja szövetségét a NetJets-szel.

„A Lufthansa Private Jet prémium szolgáltatásaink közvetítőjeként vált ismertté a piacon, tökéletesen illeszkedve ahhoz a célkitűzésünkhöz, hogy mi legyünk a nyugati világ első ötcsillagos légitársasága. Ezért is nagyon örülünk, hogy tovább folytathatjuk a gyümölcsöző partnerkapcsolatot a világ legnagyobb magánrepülőgépes utazási szolgáltatójával, a NetJets-szel a következő években” – mondta Jens Bischof, értékesítésért felelős alelnök és a frankfurti csomópont operatív vezérigazgató-helyettese.

„Exkluzív magánrepülőgépes szolgáltatásunk immár négy magyarországi repülőtérről elérhető: Budapesten kívül a debreceni, a pécsi és balatoni légikikötőbe is kérhető a gépek indulása. Jó hír a foci rajongóknak, hogy a Private Jet révén akár különjárattal is eljuthatnak a franciaországi Futball-Eb helyszíneire, ahová most kedvezményes tarifákat biztosítunk” – mondta Antal Gábor, a Lufthansa Csoport magyarországi vezetője.

 

A Lufthansa Private Jet rendkívüli rugalmassággal szervezi az utakat: a repülőgépek akár az indulás előtt tíz órával is lefoglalhatók európai és tizenkét órával észak-amerikai indulás esetén. A lehetséges célállomások száma meghaladja az ezret. Az utasok létszámtól és útvonaltól függően választhatnak kis-, közepes és nagyméretű repülőgépek közül. A szállítási díj is eszerint alakul. Egy Münchenből Milánóba tartó útért például mintegy 7400 eurót kell fizetni kisméretű repülőgép (például Embraer Phenom 300) használata esetén.

A Lufthansa Private Jet utasai igénybe vehetik Frankfurtban a First Class terminált, és a világon bárhol a Lufthansa és a Swiss első osztályú váróit.  A limuzinos reptéri transzfer a szolgáltatás része a frankfurti, müncheni, düsseldorfi és zürichi csomópontokon, csakúgy, mint a VIP-kiszolgálás a nagyobb észak-amerikai reptereken. A szolgáltatás speciális értékesítő és kiszolgáló csapata éjjel-nappal az utasok rendelkezésére áll. Az utasok 10 000 bónusz-, státusz- vagy HON Circle mérföldet kapnak minden egyes Lufthansa Private Jet utazás után. Ezen felül, a törzsutas-programok Senators és HON Circle fokozatú tagjainak pontegyenlegét 25% executive bónusz is gyarapítja.