Luxusélmények a Sun&Fun Holidays törökországi tanulmányútján

Szerző: Joszkin Daniella

Forrás: turizmus.com

 2022. április 06. 14:45

Véget ért a Sun & Fun Holidays Magyarország és a Last Call Travel Kft. közös szervezésű exkluzív egyhetes tanulmányútja, ahonnan a résztvevők felejthetetlen élményekkel, maximálisan kipihenve, feltöltődve térhettek haza.

A Sun&Fun Holidays Magyarország és leánycége, a Last Call Travel Kft. közös szervezésben a török riviéria egyik legkedveltebb részére, a beleki régióba VIP-tanulmányútra invitálta az elmúlt egy évben legtöbb utat értékesítő partnerirodáinak tulajdonosait, cégvezetőit és lapunk munkatársát.

A Voyage Belek Golf & Spa-ban eltöltött kényeztető napok után - ahogy azt olvashatták korábbi cikkünkben - a résztvevők egynapos kirándulást tettek Antalyába.

A város felfedezésének első állomása egy kisebb, autentikus olívafeldolgozó üzem volt. A bejárás során kóstolni lehetett ízesített olajokat, közben olyan érdekességeket tudhatott meg a csoport, mint hogy az ország legöregebb olívafája már 2100 éves vagy, hogy a legjobb szüretelés januárban érhető el, ugyanis ilyenkor 13 kg olívából, ha kevesebb, mint 24 óra alatt a malomba ér a termés, akkor akár 2 liter extra szűz olaj is kinyerhető.

A nap hátralevő részében a csapat felfedezhette az óvárost, ahonnan a bazársorokon keresztül egészen a kikötőig le lehet sétálni.

Mivel a török riviérán hivatalosan április 1-jével indul a szezon, ezért március végén még nincs annyi turista, viszont ilyenkor már szinte minden hely nyitva, a bazárok üzletei fel vannak töltve a legújabb portékával, az éttermekben pedig nagyon kedvező áron lehet megkóstolni a különleges helyi fogásokat.

A nap végén arra is volt idő, hogy mindenki fotózni tudjon a belváros szélén található Alsó Düden-vízesésnél, amelyet gyönyörű parkosított rész és játszótér vesz körül, így családoknak is kiváló kirándulási pont lehet.

A Voyage hoteltől este egy tematikus White&Gold partyn dj és táncosok körében stílusosan búcsúzhatott a csapat.

A hét második felében három teljes napot töltöttek a résztvevők a beleki régió legjobb luxusszállodájaként emlegetett Maxx Royalban.

A Max Royal Hotel mindenkit lenyűgözött

Fotó: Joszkin Daniella

Egész héten mindenki rendkívüli izgatottsággal várta azt az elképesztő látványt és élményt, amellyel a Maxx Royal kecsegtetett. Senkit nem ért csalódás: az élmény valóban várakozáson felüli volt, a hely maga a modernkori földi paradicsom, ahol úgy lehet kiélvezni mindent, hogy közben senki sem érzi magát feszélyezve.

Az óriási szállodakomplexumban gyakorlatilag minden megtalálható, amit az igazi luxus kedvelői elvárnak. A kivitelezés és a design ultramodern, a legkisebb szoba is 80 m2-es, vannak lakosztályok a teraszukon jacuzzival, de még a, Maldív-szigetek stílusában épült villák is megtalálhatóak a szálloda központi medencerendszerében. Számos designer butik, a legmodernebb fitnesz-wellness-központ, játékterem, szabadtéri fűtött medence, minden este élő zene szolgálja a vendégek kényelmét.

Fűtött medence is a vendégek rendelkezésére áll

Fotó: Joszkin Daniella

A szállodától teljesen elszeparálva, külön épületben csak gyerekeknek kialakított játszóházak, mozi, étterem, mini vidámpark, gokart pálya dínós kalandpark és vízi csúszdák gondoskodnak a szórakozásukról.

Az ultra all inclusive szolgáltatás keretében prémium kategóriás italok, koktélok, a legmagasabb minőségű alapanyagokat felhasználó, látványkonyhával működő éttermek, kézműves csokoládézó, francia stílusú cukrászda és még számtalan lehetőség várja a vendégeket. Két hét is kevés lenne mindent végig járni, kipróbálni.

A gyerekeket dínós kalandpark várja

Fotó: Joszkin Daniella

A tanulmányút lezárásaként a gálavacsorát a csapat a szervezőkkel együtt a Montgomerie Maxx Royal Golf Clubban fogyaszthatta el. Az impozáns vendéglátóhelyen a Michelin-csillagos olasz séf, Alfredo Russo vezetésével készült menüsort lehetett végigkóstolni, ugyanakkor különleges steak-eket is kínáltak.

A hotel csokoládézója

Fotó: Joszkin Daniella

A hotel további különleges szolgáltatása az antalyai repülőtéren található Maxx Royal CIP Terminal és Lounge, amelyet a szállóvendégek térítésmentesen vehetik igénybe. A külön a fast track szolgáltatást követően a VIP Lounge-ban a hazaút előtt meg lehet inni egy kávét vagy falatozni a snackekből. A tanulmányút végén a csapat innen búcsúzott a török riviérától.

A tanulmányútról bővebben a Turizmus.com Magazin májusi lapszámában írunk majd.