Luxusüdülések és egzotikus programok a TUI téli kínálatában

Szerző: Irházi János

Forrás: turizmus.com

 2022. október 02. 17:49

A TUI és két márkája, a klubüdüléseket kínáló Robinson, illetve a luxusprogramokat szervező Airtours téli kínálatát ismerhették meg a viszonteladók a tour operátor budapesti rendezvényén.

A résztvevőket a házigazda Taskár Tamás, a TUI Magyarország értékesítési vezetője köszöntötte, majd köszönetet mondott a két nehéz évet követő sikeres idei szezonért.

Kiemelte, hogy a 2018/2019-es esztendő forgalmát idén 29 százalékkal tudták növelni. Magyarországon 33 ügynökkel, az alügynöki hálózatban pedig több mint 150 partnerirodával dolgoznak együtt, utóbbiak száma folyamatosan bővül.

A 2022/2023-as téli szezonra az előfoglalások – bécsi, budapesti indulással – már megkezdődtek, és legnépszerűbb desztinációk a Maldív-szigetek és Mexikó. Taskár Tamás megjegyezte, például a 2021 februári állapot szerint a teljes magyarországi forgalmuk mintegy 50 százaléka a Maldív-szigetek felé irányult – itt voltak akkor a legenyhébbek a beutazási feltételek.

Taskár Tamás, Claudia Jenner-Moser, Silvana Redo, Karile Bajarune

Fotó: Turizmus.com

Prezentációjának második részében pedig kimondottan a hazai értékesítőknek adott hasznos szakmai tanácsokat, hogy a foglalások még olajozottabban működjenek.

Mint elhangzott, Magyarországon is egyre nagyobb az érdeklődés Zanzibár iránt, Szenegál pedig új desztinációnak számít a TUI árualapjában.

Ezt követően Karile Bajarune, a TUI régiós partnerkapcsolati menedzsere beszélt a téli időszak már most foglalható programjairól. Szlogenként említette, hogy „a TUI-nak mindenki számára van ajánlata", majd részletezte az új desztinációkat. Beszélt még többek között az új ltur termékükről, amelyik last minute szolgáltatásokat kínál, de megismertette a jelen lévő partnerekkel a TUI Musement programokat, illetve az egyénre szabott, igényelhető csomagokat is.

A téli kereslettel kapcsolatban elmondta, az élen Ausztria és Szlovákia áll, a távolabbi desztinációk tekintetében pedig Afrika és az Indiai-óceán, ugyanakkor emelkedőben a luxusutak iránti kereslet is.

Ezután Silvana Redo, a TUI prémium klubüdüléseket kínáló márkája, a Robinson regionális értékesítési igazgatója ismertette téli kínálatukat. Mint megtudtuk, a Robinson első osztályú klubüdülést jelent: kiterjedt létesítmények egyedülálló természeti környezetben, modern felszereltséggel és tökéletes kiszolgálással. Sportolási lehetőségek, wellness és fitnesz, tartalmas szórakozás, valamint kiváló éttermi választék jellemzi ezeket az üdülőhelyeket.

A szakember elmondta, 15 ország 26 szállodájában lehet foglalni csomagokat a „mindenkinek", a „családoknak" és a „kizárólag felnőtteknek" kategóriákban. Egzotikus desztinációként emelte ki a Zöldfoki-szigeteket. Rendkívül népszerű programtípusuk a workation is, amely ötvözi a digitális életmódot a vakációval.

A TUI luxusmárkája, az Airtours kínálatát Claudia Janner-Moser értékesítési és marketingigazgató ismertette. Mint elmondta, 2023 telén a top desztinációik a Maldív-szigetek, Dubaj, Mexikó, Mauritius és a Seychelle-szigetek.

Szót ejtett a luxus hajóutakról, illetve a kisebb hajókon szervezhető kirándulásokról, nyaralásokról is, megjegyezve, hogy akár jégtörő hajóra is szerveznek utat. Az Airtours private travel szolgáltatásuk pedig a világ bármelyik pontjára, teljesen egyéni elképzelés alapján is eljuttatja az igénylőt.

A zárásként következő vacsora hangulatát a dumaszinházas Janklovics Péter alapozta meg nagy tapssal meghálált előadásával.