Madagaszkár eltörölt minden beutazási korlátozást

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 14. 09:44

Közel két év után a madagaszkári kormány a Covid-19 járvánnyal kapcsolatos összes egészségügyi beutazási korlátozást és feltételt feloldotta – hívta fel lapunk figyelmét a Jacaranda de Madagascar.

Az augusztus 11-től érvényes enyhítés szerint a Madagaszkárra utazóknak ezentúl nem kötelező bemutatni negatív PCR-tesztet indulás előtt, sem antigén gyorstesztet érkezéskor. „A sziget szeretettel vár minden utazót, akár oltottak, akár nem, az összes országból" – írja a Madagaszkári Turisztikai Hivatal hivatalos közleményében.

Szabad az út Madagaszkárra

Fotó: 123rf.com

A tájékoztatás szerint az idegenforgalmi szolgáltatók továbbra is alkalmazzák az Utazási és Turisztikai Világtanács (WTTC) által javasolt Safe Travels-intézkedéseket annak érdekében, hogy a turisták számára a globális egészségügyi szabványoknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtsanak.

A belépési feltételek tavaszi enyhítése után, a kereskedelmi járatok újraindultak a szigetország felé, illetve a már meglévő útvonalakon sűrítették a járatszámokat. Ezen a linken megtalálhatók azoknak a légitársaságoknak a listája, amelyek jelenleg járatokat üzemeltetnek Madagaszkárra.