Madagaszkárt egyszer az életben látni kell

Forrás: turizmus.com

 2017. február 13. 18:07

Az MSE Tours is Madagaszkár bűvkörébe került, annak a véletlennek köszönhetően, hogy egy korábbi prezentáció szerencsés nyerteseként Réthy Júlia tulajdonos-ügyvezető éppen ebbe az országba utazhatott el tavaly. A mesebeli sziget idén már szerepel a tour operátor árualapjában.

Madagaszkár leginkább különleges természeti adottságainak köszönhetően hívja fel magára a figyelmet, de aki egyszer felkeresi, garantáltan beleszeret ebbe a kedves és különleges szigetbe.

A hazánkban is népszerű, ám ma még kevéssé felfedezett sziget az MSE Tours szervezésében mutatkozott be. Földvári András, a Turkish Airlines magyarországi képviselője a sziget eléréséről, a légitársaság járatairól adott tájékoztatást, Somogyi Orsi pedig, a Jacaranda magyarországi képviselője, aki élt is kint, Madagaszkár turisztikai adottságait mutatta be a jelenlévőknek.

A ma még meglehetősen érintetlen Madagaszkár különleges sziget egyedülálló állatvilággal, barátságos, melegszívű emberekkel. Bár az útviszonyokon még van mit fejleszteni, az országon belül belföldi repülőjáratokon is megközelíthetők a fő látnivalók és nemzeti parkok. A szálláshelyek pedig folyamatosan fejlősnek.

Madagaszkár emblematikus állata a gyűrűsfarkú maki, amelytől már akkor is mosolyra húzódik az  ember szája, ha csak ránéz, de különleges élményt ígér a baobab fák rengetege, vagy a tűerdők, amely valójában mészkőerdő, tűhegyes képződményekkel. A sziget keleti felében rengeteg folyó hömpölyög, ahol úszó szigeteken élnek a helyiek, itt is lehetőség nyílik megismerkedni az életükkel.

Az MSE Tours idén első ízben programozza a fantasztikus szigetországot, 2-3-féle ajánlattal, egyedi, kombinálható programokkal, kis létszámú csoportokkal. Az első utasok már jelentkeztek, sőt, már nászutas kérés is érkezett.