Magyar légiutas-kísérőket toboroz az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2018. május 22. 15:13

Várja a magyar jelentkezőket nemzetközi légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, a már jelenleg is közel háromszáz magyar munkavállalót foglalkoztató Emirates.

Az Emirates légitársaság nők és férfiak jelentkezését egyaránt várja az új pozíciók betöltésére. A világ vezető légitársasága a légiutas-kísérők számára sokszínű juttatási csomagot kínál, amely többek között adómentes fizetést, színvonalas, térítésmentes szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, orvosi és fogorvosi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket tartalmaz. A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatán belül.

Az Emirates-nek már most is közel 300 magyar alkalmazottja van

Fotó: pixabay.com

Bár a jelentkezés előképzettséget nem igényel, a leendő légiutas-kísérőknek néhány kritériumnak meg kell felelniük. A jelentkezés feltétele a betöltött 21 éves életkor, valamint a 212 cm-es magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva. A pályázóknak úgy érdemes készülni, hogy akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig a légitársaság értesíteni fogja a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Kapcsolódó cikkek