Magyar szurkolók számára kialakított EB Falu a franciaországi Puy St. Vincentben a Neckermann szervezésében!

Forrás: turizmus.com

 2016. február 15. 15:45

Az idei év nagy újdonságával rukkol elő a Neckermann a Labdarúgó EB-re.


2016. június 17-24. között a gyönyörű hegycsúcsokkal körülölelt franciaországi Puy St. Vincentben egy speciálisan a magyar szurkolók számára kialakított EB Falut hoz létre, ahová nem csak azokat várják, akik rendelkeznek érvényes belépőjeggyel az EB mérkőzéseire, de azokat is, akik egy jó hangulatú közösség tagjaként szeretnének együtt szurkolni a magyar válogatottnak és emellett számos érdekes programon is részt venni.
Az érvényes belépővel rendelkezőket transzfer buszok szállítják el a faluból a magyar válogatott mérkőzéseire, míg a táborban maradók az óriás kivetítők követhetik nyomon ezeknek és a további mérkőzéseknek az élő közvetítést. Mindezeken felül tematikus partik, sportesemények, fakultatív kirándulások és bevásárló utak várják a résztvevőket a csodás Provance-ba és Monaco-Cannes-Nizza úti célokra.

Az elhelyezés 3,4,5,6,7 és 8 fős, teljesen felszerelt apartmanokban megoldott akár több ezer fő 
számára is! A foglalási időszak első szakaszában február 22-ig a szállások kedvezményesen, 399 € helyett már mindössze 299 €/fő ártól (92 062 Ft/fő), most akár akciós € árfolyamkedvezménnyel is foglalhatóak!


Bővebb információ és foglalás: a 06 40 244 444-es telefonszámon vagy az ebfalu@neckermann.hu címen.


www.neckermann.hu/eb-falu (x)