Magyar tagja is lesz a Kiwi.com World Travel Hacker csapatának

Forrás: turizmus.com

 2023. június 27. 17:20

A Kiwi.com World Travel Hacker álláspályázatára 1 hónap leforgása alatt 1200 jelentkezés érkezett a világ 73 országából.

A magyar fiatalokat különösen megmozgatta a lehetőség, hiszen hazánkból 91 pályázatot kapott a cseh utazási technológiai cég. Ebből 4 pályázat, azaz páros jutott be a szűkített listára, június 27-én pedig kiderült, hogy egy magyar pályázó is bekerült párjával a travel hackerek közé.

G. Kertész Orsolya és a Fidzsi-szigetekről származó férje, Priyesh Gounder óvónóből és óvóbácsiból lettek utazási vloggerek. Főképp online angoltanításból finanszírozzák utazásaikat, 3 év alatt 19 országot jártak be. Most a legfőbb szenvedélyük lehet a munkájuk 4 hétre, hiszen a Kiwi.com beválasztotta őket a World Travel Hackers csapatába.

A World Travel Hackereknek számos kihívást kell majd teljesíteniük

Fotó: kiwi.com

Orsi utazásfüggőként, problémamegoldóként és kényszeres útvonalkészítőként írta le magát bemutatkozásában és megosztotta a következőket is: „Imádok repülni és új helyeket felfedezni, nagyon pozitívan állok az élethez. Ha valamit a fejembe veszek, akkor azt biztosan meg is valósítom. Az olcsó utazások és az utazási hackek adrenalinlöketet adnak nekem!”

Párját, Priyest így mutatta be: „Az útitársam a világ másik feléről érkezett, anélkül, hogy tudta volna, hogyan kell használni a GPS-t, hiszen korábban csak egyszer utazott, és egész életét egy szigeten élte le. Amikor először érkezett Európába, történetesen Párizsba, február volt, és még megfelelő meleg ruhája sem volt. Aztán együtt 3 év alatt 19 országot utaztunk be együtt, és sok akadályt leküzdöttünk, hogy ezt megtehessük.”

A pár, aki 3 év alatt 19 országban járt egy éve már saját YouTube-csatornáján mutatja be kalandjait.

 

Ilyen és hasonló kihívások várnak rájuk

A kiválasztott párok fizetsége az élményen túl annyi lesz, amennyit megspóroltak. Kapnak 10 000 eurót és 4 hét alatt be kell utazniuk a világot, feladatokat kell teljesíteniük, és mindezt természetesen dokumentálniuk is. És hogy milyen feladatokra számíthatnak?

Például arra, hogy a Kiwi.com alkalmazásban a bárhová úti cél beírásával lefoglalják a legolcsóbb repülőjegyet és oda el is utazzanak. De a feladatok között lehet olyan is, hogy egy nekik szimpatikus városban 24 óra leforgása alatt a lehető legtöbb élményt megszerezzék. Kihívás lehet továbbá, hogy bevessenek csomagolási trükköket, mert napokig csak kézipoggyásszal utazhatnak.