Magyarország vár: itt a lapozható BalatonBike365 különszám

Forrás: turizmus.com

 2023. március 01. 10:50

A különleges Balaton-élménybe nyújt betekintést a Magyarország vár turisztikai kiadványsorozat különszáma, amely hat kerékpártúra-ajánlattal és a BalatonBike365-szolgáltatások bemutatásával csábít a térségbe.

Az Utazás kiállításra megjelent BalatonBike365 különszám célja, hogy megmutassa, a Balaton sokkal több, mint nyári fürdőhely.

Kattintson a képre a lapozáshoz!

Fotó: turizmus.com

Sokan vagyunk, akik ismerjük a tó strandjait, ikonikus vendéglátóhelyeit, a páratlan panorámát kínáló magaslatokat és a legjobb szelfipontokat. De vajon láttuk-e már mindannyian a Balaton tavaszi, őszi vagy téli arcát? És a parttól kicsit távolabbi különleges tájakat, mesebeli túraútvonalakat, szelíd szőlődombokat, a térség rejtett természeti és kulturális kincseit?

A Balaton felfedezéséhez optimális eszköz a kerékpár, legyen az hagyományos bringa, vagy e-bike. Az a bakancslista, amelyen nem szerepel a Balaton-kerülő kerékpártúra, nem is igazi bakancslista. De van élet a Bringakörön túl is! Drótszamarunk nyergében az autónál lassabban, a gyaloglásnál gyorsabban barangolhatjuk be az 1000 kilométernyi jól kerékpározható útvonalat Balatonkenesétől Zalakarosig, Sümegtől Somogyvámosig, hogy felkeressük a BalatonBike365 honlapon és mobilapplikációban fellelhető, harminc kategóriába sorolt 3600 szolgáltató és 1000 ingyenesen látogatható attrakció valamelyikét.

Ehhez kínál ízelítőt hat térképes túraajánlattal és a BalatonBike365 Port kerékpáros központok szolgáltatásainak bemutatásával a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kiadásában és szerkesztőségünk gondozásában megjelent Magyarország vár magazin bringás különszáma, amely lapozható formátumban elérhető ezen a linken.