Magyarországon toboroz légiutas-kísérőket az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2022. július 08. 09:31

Három év után újra magyar munkatársakat toboroz légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates. A dubaji légitársaság nyílt napot tart július 11-én reggel 9 órától a Hotel President Budapestben.

A légitársaság olyan munkatársakat keres, akiknek szenvedélye a vendéglátás, a személyre szabott, kifogástalan kiszolgálás – közölte a légitársaság. Mivel az Emirates számára a biztonság az első, az ideális jelölt magabiztosan végzi a fedélzeti kiszolgálás különböző feladatait, különösen a biztonsági eljárásokat. Az Emirateshez felvételt nyerők világszínvonalú képzésben részesülnek a légitársaság hipermodern dubaji oktatóközpontjában.

Akár regisztráció nélkül is részt lehet venni az Emirates toborzónapján

Fotó: Emirates

A nyílt napon történő részvétel előregisztrációhoz nem kötött, azonban a jelöltek már a nyílt napot megelőzően kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán.

Ezenkívül csupán egy friss fotó és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges a jelentkezéshez. Azok, akik nem jelentkeztek online, a Hotel President Budapestben megrendezendő nyílt napon is megtehetik.

A kiválasztási folyamat követelményeiről további információk az www.emiratesgroupcareers.com oldalon találhatók.

A pályázók készüljenek fel arra, hogy akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig az esemény napján értesítik majd a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Az Emiratesnél igazi multinacionális közegben dolgozhatnak a légiutas-kísérők, hiszen 160 különböző nemzetiséget képviselnek, akik között magyarok is vannak szép számmal. A munkavállalóknak komplex juttatási csomagot kínálnak, amely tartalmazza például az adómentes fizetést, a vállalat által biztosított ingyenes szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, világszínvonalú egészségügyi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket. A dubaji légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatának számos úti céljára – közölték.

Az Emirates 2014 óta üzemeltet járatokat Budapestről, így a magyar utazók már heti 5 járattal repülhetnek Dubajba, és tovább az Emirates hálózatán belül.