Magyarul is elindult a RateHawk

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 27. 13:58

Teljesen lokalizált verzióval jelentkezett a magyar piacon a RateHawk.com online foglalási eszköz. A cég év végére meg akarja duplázni partnereinek számát a régiónkban.

Mostantól az egész rendszer – a keresési oldalak, szállodai profilok, foglalási űrlapok, foglalási visszaigazolások, tranzakciós értesítések – elérhető magyar nyelven. A legújabb fejlesztés a foglalásokban, fizetésekben, információszerzésben és a rendelések módosításában nyújt segítséget a helyi turisztikai szakembereknek.

A RateHawk magyar oldala

Fotó: RateHawk

Felix Shpilman, a RateHawk vezérigazgatója így értékelte a fejleményt: „A RateHawk már világszerte több mint 100 országban rendelkezik partnerekkel, és több mint 9500 utazási irodával működik együtt. Úgy véljük, a magyar piacon óriási igény van egy felhasználóbarát, high-tech és beszállítókban gazdag B2B hotelfoglalási rendszerre. Elégedettek vagyunk a magyarországi szereplésünkkel: portfóliónk az év eleje óta folyamatosan, 30%-kal nőtt 2019 egymást követő két negyedévében.

Célunk, hogy év végére megduplázzuk partnerportfóliónkat ebben a régióban. Tervezzük a további európai terjeszkedést, hosszú távon pedig azt szeretnének elérni, hogy minden helyi utazásszervező a mi termékünket részesítse előnyben.”

A RateHawk 2018-ban indult el Magyarországon. A szolgáltatás több mint 1,2 millió különálló szálláshelyet tesz elérhetővé az utazásszervezők számára, több mint 85 szállásszolgáltató kínálatából.

A RateHawk tulajdonosa az Emerging Travel Group nemzetközi online utazásszervezési csoport, amely több mint 100 piacon van jelen a RateHawk, a ZenHotels, és az Ostrovok márkákkal.

2019 júliusában a csoport 10 millió USA-dolláros finanszírozási fordulót zárt, melyet többek közt a RateHawk fejlesztésének gyorsítására és a rendszer további globális terjesztésére fordítanak.

A vállalat egy éven belül több mint kétszeresére szeretné növelni a RateHawk nemzetközi munkatársainak számát, miközben továbbra is befektet a technológiák fejlesztésébe.