MAHART Tours-partnertalálkozó a Dunán

Forrás: turizmus.com

 2015. február 23. 15:30

Több mint 120 utazási iroda vett részt a MAHART Tours február 19-i partnertalálkozóján, amelyet stílusosan a Rákóczi hajón tartottak, a Dunán. A találkozón bemutatták az iroda három fő tevékenységét.

A programot a MAHART PassNave Kft. és utazási irodája, a MAHART Tours legújabb reklámfilmjei nyitották. Majd előadások következtek, melyek bemutatták az iroda három fő tevékenységét.

Elsőként a nemzetközi kompjegyek értékesítéséről hallhattak bemutatót a vendégek. Az előadásban a kompos utazás előnyeit, a foglaláshoz szükséges adatokat, illetve az útvonalak széles választékát mutatták be.

Az utazási iroda másik fő tevékenysége a tengeri hajós körutazások értékesítése. Antonio Paradiso, az MSC hajótársaság fejlődő piacokért felelős vezetője mutatta be a legdinamikusabban fejlődő, kizárólag olasz magántulajdonban lévő hajótársaságot. Beszámolt az MSC hajótársaság jelenleg folyó fejlesztéséről, a Reneszánsz programról, melyben a négy legkisebb hajóját alakítják át. Az MSC Armonia már elkészült, ezt követi az MSC Sinfonia, az MSC Opera majd az MSC Lirica. A program lényege, hogy a hajókat szárazdokkban kettévágják és egy plusz modult kapnak, melynek köszönhetően új szórakoztó-, wellness- és fürdőegységgel, valamint 200 új kabinnal bővülnek, melyből legtöbb balkonos kabin lesz.

 

2022-re várhatóan újabb négy hajócsodával bővül az MSC jelenleg 12 hajóból álló flottája, melyek hatalmas, 5300 utas befogadására képes úszó városok lesznek, formabontó, egyedi terekkel és egyedülálló építészeti attrakciókkal. Az első hajó várható érkezése 2017 novembere.

Az utazási iroda harmadik fő pillére a nemzetközi folyami hajóutak értékesítése a Dunán, valamint Európa és a világ számos folyóján. Programjai közül két all inclusive dunai hajóutat emelt ki a Mahart Tours: a magyar piacon egyedülálló Budapest – Passau – Budapest 8 napos programját, valamint a Budapest – Duna-delta – Passau – Budapest 15 napos hajóútját az MS Delta Star háromcsillagos kabinos hajóval. A hajóutakon egy-egy időpontban magyar csoportkísérő is részt vesz.

Utolsó előadóként az utazási iroda idegenvezetője, Nagy Gábor bemutatta az iroda 2015-re tervezett tengeri és folyami csoportos útjait. Beszélt a több éve nagy sikernek örvendő Budapest – Passau – Linz – Bécs – Budapest buszos és hajós programjáról. Valamint a három tengeri csoportos útról a Földközi-tenger keleti és nyugati medencéjébe, illetve Észak-Európába.

 

Az előadásokat tombola követte, ahol értékes dunai hajós nyeremények mellett a legszerencsésebb egy tengeri hajóutat nyert Antonio Paradiso felajánlásának köszönhetően.  A partnertalálkozót ebéd és budapesti hajós városnézés zárta.