Egy hétvégén három spártai akadályversenyen mérettethetjük meg magunkat Máltán

Forrás: turizmus.com

 2024. június 26. 09:33

A tervek szerint október 19-én és 20-án, a máltai Ta’ Qaliban rendezik meg a Spartan Trifecta Weekend-et, amely a világ elsőszámú akadályversenye. A Spartan Trifecta Weekend profi sportolók és lelkes amatőrök számára egyaránt nyitva áll, aki kész kilépni komfortzónájából, és feszegetni a határait.
A Máltai Turisztikai Hivatal (MTA) által támogatott sportesemény résztvevői teljesítőképességük határait feszegetik, a világszínvonalú kihívás során próbára teszik fizikai és szellemi szívósságukat, kitartásukat.

A világ minden tájáról érkező résztvevők számos megerőltető akadállyal néznek szembe, amelyek erőt, kitartást, mozgékonyságot és mentális rugalmasságot igényelnek. A Spartan Trifecta Weekend profi sportolók és lelkes amatőrök számára egyaránt nyitva áll, mindenkit várnak, aki kész kilépni komfortzónájából. A rendezvény felejthetetlen élményt ígér mind a résztvevőknek, mind a szurkolóknak.

A verseny négy különböző versenytípust kínál: Sprint, Super, Beast és Kids, amelyek mindegyike különböző képzettségi szintű és képességű résztvevőket próbál kihívni. Ez olyan környezetet biztosít, ahol mindenki versenyezhet és legyőzheti az előtte álló akadályokat.

spartan

A Trifecta Weekenden akár három különböző nehézségű Spartan versenyen is részt vehetnek a versenyzők

Fotó: Spartan Race

A résztvevőknek lehetőségük nyílik megtapasztalni a lélegzetelállító máltai tájat is: a szigetország lenyűgöző mediterrán tájaival tökéletes hátteret biztosít az eseménynek, mely cserébe növeli Málta vonzerejét, mint a sportturizmus első számú célpontja. Az eseményt az MTA népszerűsíti szerte a világon, és bemutatja azt is, hogy miért a legjobb választás Málta, mint sportrendezvény-helyszín.

A versenyre a világ számos országából mintegy 3000 résztvevőt várnak. A Trifecta hétvégék egyébként a legkülönlegesebb Spartan versenyeknek számítanak: itt két nap alatt megpróbálkozhatnak a vállalkozó kedvű sportolók a versenysorozat legnagyobb kihívásával, vagyis hogy három akadályverseny teljesítsenek egy versenyszezonban, ezzel megszerezve a Trifectát.

Annak, aki szereti az akciódús versenyhétvégéket, ezekre érdemes elutaznia, hiszen egyben letudhatja a Sprint, a Super és Beast versenyt is és a szokásos nyeremények mellett egy exkluzív Trifecta Weekend érmet is kapnak.