Mango-Amadeus együttműködés

Forrás: turizmus.com

 2018. július 05. 15:37

Együttműködési megállapodást kötött a Mango dél-afrikai low cost légitársaság és az Amadeus. A megállapodás kiterjed a légifuvarozó valamennyi tartalmára, beleértve a vállalati viteldíjakat is.

A megállapodás eredményeként az Amadeus utazási partnerei a világ több mint 190 országában képesek lesznek elérni a Mango tartalmát ugyanazon keresési és foglalási folyamaton keresztül, mint a hagyományos fuvarozók esetében.

A közvetlen kapcsolatteremtés lehetővé teszi a légitársaság adatbázisának folyamatos elérését, és az utasnyilvántartási adatállományokat (PNR-k) azonnal konfirmálják egy Mango rekordkeresővel. Ez lehetővé teszi az értékesítők számára, hogy könnyen változtassanak bármilyen Mango foglaláson, és ugyanazt a számlázási folyamatot használják, mint bármely más Amadeus partnernél.

Fontos kiemelni, hogy az Amadeus rendszeren keresztül a low-cost légitársaságok foglalása ötször gyorsabb a közvetlen csatornához képest, a jegyek módosítása pedig nyolc perccel gyorsabb, mint bármelyik másik csatornán.