Már a Scandinavian Airlines is használja az Amadeus FareFamilies-t

Forrás: turizmus.com

 2016. április 21. 21:37

A Scandinavian Airlines (SAS) régiója vezető légitársasága, - Dánia, Norvégia és Svédország nemzeti fuvarozója -és az Amadeus között létrejött szerződésnek köszönhetően, a jövőben az Amadeus felhasználói jobban testreszabott ajánlatot tudnak készíteni az SAS járatokra.

A Scandinavian Airlines 26. a sorban, aki csatlakozott az Amadeus FareFamilies termékét használó légitársaságok népes táborához. A megállapodás szerint az Amadeus felhasználói számára is foglalhatóvá válnak - várhatóan április végétől - a SAS különböző árkategóriái, úgymint SAS GO Light (csak európai járatoknál), SAS GO, SAS Plus és SAS Business (csak hosszú távú járatoknál).


Az Amadeus FareFamilies használatával a különböző repülőjegy ajánlatok sokkal jobban személyreszabhatóvá válnak, illetve lényegesen egyszerűbbé és gyorsabbá válik a kiegészítő szolgáltatások foglalása is. Ennek köszönhetően a repülőjegy értékesítő irodák akár egy gombnyomással képesek a vevő egyedi igényeinek legjobban megfelelő ajánlat készítésére, külön-külön megfelelve a visszatérítésre, módosításra, vagy például a feladott poggyászokra vonatkozó elvárásoknak.

A testreszabhatóság egyre nagyobb szerepet játszik napjainkban. 2015-ben az Amadeus mérései szerint közel 100%-kal nőt az offline és online utazási irodák által értékesített kiegészítő szolgáltatások forgalma.Ezzel párhuzamosan az Amadeus FareFamilies-t is már 26 légitársaság használja, emellett további 10 fuvarozó implementációja jelenleg is zajlik.