Már a szomszéd üléseket is lefoglalhatják az Emirates utazói

Forrás: turizmus.com

 2021. március 02. 18:43

Az Emirates turistaosztályán utazók mostantól akár három üres, szomszédos ülőhelyet is foglalhatnak maguknak.

Az extra ülőhely foglalásának lehetőségét minden, visszaigazolt turistaosztályú foglalással rendelkező utasnak felajánlja a légitársaság. Az üres helyeket a reptéri check-in pultnál, bejelentkezéskor lehet lefoglalni, és az árak 55 és 165 dollár (plusz adók) között alakulnak ülőhelyenként. Az extra ülőhelyeket ennél korábban nem lehet lefoglalni, mivel azok a szabad kapacitás függvényében állnak csak rendelkezésre – közölte a légitársaság.

emirates_hely

Az akár három üres, szomszédos ülőhelyet a reptéri check-in pultnál, bejelentkezéskor lehet lefoglalni.

Fotó: Emirates

Az Emirates az extraülőhely-foglalás lehetőségét folyamatosan vezeti be a közeljövőben az egyes járatain. A szolgáltatás bevezetését azután döntötték el, hogy egyre több turistaosztályon repülő utas – főleg a gyermekes családok, illetve a párok – jelezte igényét a nagyobb privátszférára.

Az új, extra ülések mellett foglalhatók extra lábtérrel rendelkező ülések, ikerülések vagy a turistaosztály elején található preferált ülőhelyek is. Ezeket a helyeket az utazók Emirates Skywards tagsági szintjétől, a viteldíjtól, az indulás idejétől, valamint az egyéb speciális igényektől függően ingyen vagy díjfizetés ellenében igényelhetik.