Már foglalható a Kartago Tours téli kínálata

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 21. 12:15

Online rendszerükben és XML-ben is megkezdte 2015/16-os téli árualapjának értékesítését a Kartago Tours.

A 2015/16-os budapesti indulású téli kínálatban szerepel immár hagyományosan Egyiptom (Hurghada és Sharm El Sheikh), illetve az Arab Emirátusok, Zöld-foki szigetek, Portugália (Madeira) és Tunézia.

 

Hurghadába 2015. november 1. és 2016. május 1. között vasárnapi indulással érhetők el az utak, Sharm el Sheikh-re a novemberi időpontok hamarosan elérhetőek lesznek a 2015 nyári árualap hosszabbításaként, a járat leáll november végén és 2016 márciustól indul újra.

Az Arab Emirátusokban Dubai, Ras Al Khaimah és Sharjah szerepel a kínálatban, az Emirates járataival.

Tunéziában Monastir szerepel a téli árualapban, ahova a novemberi időpontok hamarosan elérhetőek lesznek a nyári árualap hosszabbításaként. Ez a járat is leáll november végén és 2016 áprilistól indul újra.

A Zöld-foki-szigeteket a TAP menetrend szerinti járataival repülik lisszaboni átszállással.

Portugáliában Madeira szerepel a téli árualapban, szintén a TAP menetrendszerinti járataival, lisszaboni átszállással.

Prágából charterjárattal további egzotikus desztinációk érhetők el, így Bali, Dominikai Köztársaság, Kenya, Zanzibár, Kuba, Venezuela/Isla Margarita, Jamaika, Maldív-szigetek, Sri Lanka, Mauritius.

Az előfoglalási időszakban, október 10-ig akár 35% kedvezménnyel foglalhatnak az utasok, az előfoglalási kedvezmény szokás szerint felcserélhető az „Ingyen Gyermek" kedvezménnyel. Az előfoglalási időszakot követően megmaradtak régi jól ismert általános kedvezmények is, ezek november 1-től érvényesíthetőek a foglalásokra. Az illetékek és a külön fizetendő költségek összege a nyárihoz képest nem változott.