Már foglalhatók a Neckermann 2014 nyári ajánlatai

 2013. november 12. 16:47

November 13-tól foglalható a Neckermann nyári kínálatának túlnyomó többsége a foglalási rendszerekben. Az utazásszervező egyre intenzívebben használja a nemzetközi Thomas Cook cégcsoport nyújtotta szakmai hátteret, ennek köszönhetően most több ezerrel bővítheti szálláskínálatát.

Az újdonságokról a november 12-én és 13-án tartandó WEBEX webkonferencia segítségével lehet a legfrissebb információkhoz jutni. A kiadványokban szereplőkhöz képest több mint ezer extra szállásajánlat és számos új úti cél érhető a foglalási rendszerekben és a honlapon.

A jól ismert és kedvelt Észak- és Közép-Adria, Toszkána, Ligur-tengerpart, Szardínia mellett érdemes felfedezni az új régiókat Olaszországban, mint pl.  Kalábria vagy Szicília. Franciaországi kínálatukat is kibővítették,  Cote d'Azur, Provence és Korzika szálláshelyein kívül kifejezetten ajánlják a dél-franciaországi üdülőhelyeken lévő, családos vendégek számára kialakított, mobilházakból álló üdülőfalvakat. Spanyolországban a  Costa Brava és  Costa Dorada mellett idén már elérhetőek/foglalhatóak szálláshelyek a Costa Blancán is.

Idén is széles kínálat és versenyképes árak jellemzik a bolgár, horvát tengerpart, valamint a Chalkidiki-félsziget ajánlatait, ahol 2013-ban is több tízezer Neckermann utas töltötte nyaralását.

A legkedveltebb görög desztinációkra hosszabb időszakban kínál utazási lehetőséget a Neckermann, Krétára és Rodoszra már áprilistól októberig lehet utazni. Ezáltal azok az utasok, akik a főszezonon kívül is tudnak utazni, még kedvezőbb áron élvezhetik az Égei-tengert és Görögország különleges varázsát. Korfu és Kos továbbra is kiemelt úti cél lesz. Ezen túl, a 2013-as év egyik sláger úti célja, Zakynthos 2014-ben nem csak Budapestről, hanem Debrecenből is elérhető lesz közvetlen charterjárattal.

A még kényelmesebb nyaralás érdekében 2014-ben Bulgáriába hétvégén indulnak majd a Neckermann charterei.

 

A Neckermann 2014-ben is a legkedveltebb repülős úti célokra kínál közvetlen budapesti charteres csomagtúrákat: Spanyolországban Tenerife és Mallorca, Törökország, Madeira, Egyiptom, Málta, Ciprus és Tunézia lesznek az úti célok.

Minden 2014. január 31-e előtti repülős csomagtúra foglalást 33 eurós first minute kedvezménnyel jutalmaz, emellett elérhetők a Neckermann-nál megszokott kedvezmények, így összességében akár 25-30% árelőny is elérhető a szállás díjából az előfoglalási időszakban.

A Neckermann azt is garantálja, hogy az előfoglalási szezonban történő foglalás esetén az utas nem járhat rosszabbul, mintha később foglalna. Ha később mégis alacsonyabb ár lenne érvényes a lefoglalttal megegyező útra, akkor a különbözetet az utas visszakérheti.