Már kapható a MÁV-Volán-csoport Bakony napijegye

Forrás: turizmus.com

 2021. április 23. 12:25

Április 22-től vásárolható meg a Bakony napijegy, amely korlátlan utazási lehetőséget biztosít a MÁV-START Veszprém-Győr vasútvonalán és a VOLÁNBUSZ kijelölt környékbeli járatain.


Készülj Fel!

A MÁV-START és a Volánbusz olyan integrált díjterméket fejlesztett ki, amely egyszerű feltételeket és vásárlási folyamatot biztosít az utasoknak, kihasználva a kézenfekvő, de eddig ebben a térségben nem alkalmazott együttműködési lehetőségeket a MÁV-Volán-csoport tagjai között. Az új napijegynek köszönhetően a Bakony turisztikai úti céljai, népszerű kirándulóhelyei még könnyebben elérhetőek. A térség jobb elérhetőségének érdekében áprilisban jelentős menetrendi fejlesztés is történt a vonalon, kétóránként, ütemesen közlekednek a vonatok Győr és Veszprém között.

 

A Bakony napijegy április 22. és június 15., valamint szeptember 1. és október 31. között hétvégi és munkaszüneti napokra, június 16. és augusztus 31. között pedig minden napra megváltható. Az érvényesség napján korlátlan utazásra jogosít a MÁV-START Győr–Veszprém vasútvonalán és a Volánbusz járatain Veszprém-Lókút-Eplény-Olaszfalu-Pénzesgyőr-Zirc-Nagyesztergár-Bakonynána-Szápár-Csetény-Veszprémvarsány-Románd-Bakonyoszlop-Dudar-Borzavár-Bakonybél-Porva-Csesznek-Bakonyszentkirály-Fenyőfő-Bakonykoppány-Bakonyszücs-Bakonyszentlászló-Bakonygyirót települések közötti utazásra.

A napijegy kétféle változatban érhető el: ára a 26 éven felülieknek 1199 forint, a 26 éven aluliak számára pedig 799 forint.

A napijegyet a MÁV-START pénztáraiban, a megújult ELVIRA-n, valamint a MÁV applikáción keresztül lehet megváltani.