Már Vancouverbe is repül a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 12. 21:41

Augusztustól elindította vancouveri járatát a legújabb Airbus-350-es típusú gépekkel a tajvani China Airlines. De más újdonságok is vannak a légitársaságnál.

Észak-Amerikában – Los Angeles, New York és San Francisco után – Vancouver a negyedik állomása a tajvani légitársaságnak. Vancouverből a kanadai Westjet légitársasággal kötött szerződés alapján az utasok további nyolc kanadai állomásra repülhetnek heti 55 járattal.

Október végétől a Tajpej–Honolulu járatok szintén Airbus 350-el közlekednek.

A magyar utasok számára a China Airlines már Londonon keresztül is elérhető lesz a heti négy londoni (Gatwick) járatnak köszönhetően, amelyek szintén az Airbus 350-es géptípussal üzemelnek.

Az Airbus 350-es jelenleg a világ legmodernebb gépe

Fotó: china-airlines.com

Ez jelenleg a világ legmodernebb gépe: különlegesen kialakított belső tér, rendkívül kedvező légnyomás viszonyok, speciális légkeverés, csökkentett fogyasztás a legjellemzőbb újdonságok. A magyar utasok így már Amszterdamon, Frankfurton, Bécsen és Rómán keresztül is egyetlen átszállással utazhatnak Tajpejbe.

A Tajpej–Sydney járat októbertől már napi két alkalommal közlekedik. Tajpej egy nagyon fontos hub a régióban, hiszen innen az összes délkelet-ázsiai desztináció, Ausztrália és Új-Zéland könnyen elérhető, és az utasok akár meg is szakíthatják útjukat Tajpejben, ahol turistaként vízummentesen tartózkodhatnak.

Az új-zélandi és ausztrál járatok különösen kedveltek a magyar utazók körében. A megnövekedett járatsűrűség miatt Tajpejből közvetlen csatlakozások biztosítják a legrövidebb utazási időt.

A légitársaság 2014-ben kezdte meg gépparkjának modernizálását, ennek keretében 10 darab Boeing-777-est már leszállítottak, míg az Airbus 350-es típusból összesen 14 darab érkezik 2018 végéig. A China Airlines gépparkja jelenleg 97 utasszállítóból és 21 cargogépből áll.

Kapcsolódó cikkek