Marad alternatíva Debrecenből a Törökországba indulóknak

Forrás: turizmus.com

 2017. július 03. 15:32

A Green Holidays vasárnapi bedőlése kapcsán a Debrecen Airport közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyben törökországi járatairól számol be.

A Debrecen Airportról egyetlen törökországi charter járatot üzemeltető, Sun & Fun Holidays Utazási iroda ügyvezető igazgatója, Tolga Deniz Sariyüce elmondta: mindent elkövetnek, hogy segítsenek a bajba jutott utasoknak. Azoknak is, akik már kiutaztak, és azoknak is, akik már befizették nyaralásukat, de nem tudnak a Green Holidays-szel elutazni – olvasható a közleményben.

A tour operator plusz chartereket szeretne forgalomba állítani, így a rendelkezésre álló kapacitás minden bizonnyal elegendő lesz. Dolgoznak rajta, hogy megnyugtató megoldást találjanak minden Debrecen Airportról indulni vágyó utas számára is. Számukra jó hír, hogy az egész szezonban megbízható partnerként a legjobb ár-érték arányú vakációt biztosítják 2015 óta, kiszolgálva ezzel Kelet-Magyarországról indulókat Törökországba.

„Idén optimistán nézünk a szezonra és a szezon végéig Magyarországról több mint 25 000 Törökországba készülő utasra számítunk. A debreceni járat töltöttsége jelen pillanatban 89.8%-os a teljes szezont tekintve.  A Debrecen Airport ideális és rendkívül költséghatékony repülőtér, amely segíti, hogy nemcsak a kelet-magyarországi, de a felvidéki, partiumi és kárpátaljai utasoknak is a nyári repülős nyaralásuk kiinduló pontja legyen.”

Nyári úti célok a Debrecen Airportról:

 

Magyarország második legnagyobb – a schengeni kritériumoknak is megfelelő repülőterét – 2016-ban több mint 284 000 utas kereste fel. 2017 végére több mint 320 000-es utasforgalmat prognosztizál a Wizz Air bázisnak illetve Lufthansa City Line menetrend szerinti és az erősödő nyári charter járatoknak köszönhetően.


 



Kapcsolódó cikkek