Márkahálózatot épít a Green Travel

 2014. július 09. 15:59

Hamarosan országszerte találkozhatnak az utazni vágyók a Green Travel Partner Pont-irodákkal. Eddig 22 közvetítő cég nyerte el a marketingelőnnyel járó névhasználati jogot.

A Green Travel jelenleg több mint 500 utazásközvetítővel dolgozik, közülük Budapesten a Gruber Travel, a Sunrise Travel és az Indulhatunk.hu irodáival franchise alapon. A Green Travel Partner Pontok kialakításával az utazásszervező most egy a francise-szerződésnél kevesebb kötöttséget jelentő márkahálózat építésébe kezdett, amelybe kizárólag a megbízható, ténylegesen jól teljesítő ügynökeit szeretné bevonni és munkájukat marketingeszközökkel is fokozottabban támogatni.

 

Elvárás a Green Travel Partner Pont státusra pályázó irodákkal szemben többek között a közvetített forgalom folyamatos növekedése és a pontos fizetés – tájékoztatott Mihálka Róbert értékesítési vezető. A partnerirodák számára nemcsak az ingyenes névhasználat jelent előnyt, hanem élvezhetik majd az azzal járó marketingtámogatás is, így a kiemelt megjelenést a Green Travel napi 9-10 ezer látogatót vonzó honlapján és a több mint százezer példányban megjelenő katalógusában.

Országosan számos irodával kezdték meg a tárgyalásokat, közülük eddig 22-vel állapodtak meg, hogy a jövőben Green Travel Partner Pontként működhet. Mellettük természetesen változatlanul számítanak többi partnerügynökük munkájára is – hangsúlyozta az értékesítési vezető.