Mateidesz Miklós a Travelistnél

Forrás: turizmus.com

 2018. február 05. 15:08

Értékesítési vezetőként csatlakozott a Travelist by Secret Escapes csapatához Mateidesz Miklós.

A közlekedésmérnök -közgazdász végzettségű szakember december elseje óta vezeti a brit-lengyel hátterű vállalat budapesti irodáját.

Mateidesz Miklós pályafutását a BME légiközlekedés szakának elvégzése után Malévnél és a KLM-nél kezdte, majd a Brussels Airlines képviseletét építi fel. 2005-től a Vista egyik leányvállalatánál az EVA Air és Air Baltic légitársaságok magyarországi képviselője.

Mateidesz Miklós

 

2008-tól az online turizmus felé vált – több be-, illetve kiutaztató irodánál foglalkozik online kereskedelmi és marketing területtel,legutóbb a budapestvoyage.fr francia turisztikai portál felépítése és felfuttatása köthető a nevéhez.

A Travelist az angol tulajdonú Secret Escapes közép-európai brandje, mely a lengyel, cseh, szlovák és magyar piacokon van jelen. A Travelist egy utazási klub, ahol a felhasználók gondosan kiválasztott szállodai ajánlatokat tudnak online foglalni.

A budapesti irodában négyfős csapat tartja a kapcsolatot a hazai szállodákkal, ezt a tevékenységet irányítja Mateidesz Miklós.

2015-ben a Google Ventures 60 millió dollárt fektetett be a Secret Escapes-be, így jelentős marketing háttér áll rendelkezésre a gyors növekedésre.

A cégcsoport nemrégiben megvásárolta a zlavomat.sk, valamint a slevomat.cz szlovák, illetve cseh vezető kuponos oldalakat, így mostantól a magyar partnerszállodák ajánlatai ezeken a felületeken is megjelenhetnek.

A travelist.hu weboldalnak napi 25 ezer látogatója van, a közép-kelet európai régióban a lengyel, szlovák és cseh weboldalakkal együtt a Travelist napi több százezer látogatóból álló elérést biztosít a partnerszállodáknak.

Mateidesz Miklós elérhetőségei:

miklos.mateidesz@secretescapes.com

Tel: +36 30 242 8699