Még több csoportos hajóút a Tensinél

Forrás: turizmus.com

 2017. június 13. 17:11

A Tensi 24 éve foglalkozik tengeri hajóutak értékesítésével, 12 hajótársaság útjait értékesíti egy 8 fős szakértői csapat. Az iroda bővítette a csoportos hajóút kínálatát, melyet a most megjelent Tensivel a Föld körül 2017-2018 csoportos utazásokat tartalmazó kiadvány tartalmaz.

2017. augusztus és 2018. február között 9 időpontban indítanak magyar idegenvezetővel kísért csoportos hajóutakat, amelyek mindegyike ajándék kirándulással foglalható. Valamennyi utazást a Costa hajótársasággal szervezik, amelynek vezérképviseletét az iroda látja el hazánkban.

Nagy kedvenc a 14 napos Karibi kincsvadászat, nyugat-karibi útvonalú program 2018 első két hónapjában 4 időpontban is indítanak Port Evergladesből, amelyhez az iroda ajándék félnapos városnézést ad Miamiban, valamint félnapos kirándulást az Everglades Nemzeti Parkban.


Egyik legnépszerűbb téli útjuk a Dubajból 2018. januárban induló, az Ezeregyéjszaka meséi megelevenednek elnevezésű 9 napos csoportos hajót, amelyhez félnapos városnézést adunk Dubajban.

A kínálat folyamatosan bővül, előkészületben lévő 2018 tavaszi, nyári és őszi hajóutak: Spitzbergák, Izland, Baltikum, Kanári-szigetek és Madeira és egy új meglepetés mediterrán útvonal.

Visszatérő törzsutasoknak új partokat, új régiót ajánlanak, új utasoknak pedig egy új világot, a hajózás világát, amelyben állandó, profi idegenvezető segíti az utasok minden lépését az indulás pillanatától egészen a hazaérkezésig.