Még több európai cél az AirBridgeCargótól

Forrás: turizmus.com

 2018. június 27. 13:12

Heti két budapesti járatának elindításával új célállomások elérését teszi lehetővé európai ügyfelei számára.

Az AirBridgeCargo által kiszolgált desztinációk száma a Boeing 747 teherszállító repülőgépekkel indított új szolgáltatás révén 11-re emelkedik. Az egyenként 139 tonnás kapacitással üzemelő keddi és szombati járatok Budapest, valamint Közép- és Kelet-Európa teljes teherszállítási vonzáskörzetét lefedik, és biztosítják az összes szállítandó árutípushoz szükséges speciális szakértelmet.

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója hozzátette: „Az ABC több mint 30 desztinációból álló nemzetközi hálózata lehetővé teszi a Magyarországon működő elektronikai, járműipari, gyógyszerészeti és más csúcsminőségű termékeket gyártó cégek számára, hogy áruik Moszkván keresztül a világ minden részén eljuthassanak az ügyfelekhez. Jövő év nyarától pedig budapesti áruszállító partnereink, köztük az AirBridgeCargo munkatársai is birtokba vehetik a most épülő, mintegy 20 ezer négyzetméteres, új raktár- és irodaterületből álló Cargo City nevű repülőtéri létesítményünket.”

Járatindítás Budapesten

Fotó: turizmus.com

Az AirBridgeCargo folyamatosan fejleszti nemzetközi járathálózatát, ügyfelei elvárásait szem előtt tartva a legújabb informatikai technológiákon alapuló értéknövelt szolgáltatásokat nyújt számukra minden árufajta, köztük a gyógyszeripari, túlméretes, nehéz, romlandó áruk és élőállatok szállításában. A társaság jelenleg több mint heti 60 Európából induló járatot üzemeltet, ennek köszönhetően bővíti az export forgalmat, és a lehető leghatékonyabb módon köti össze ügyfeleit a világ többi részével.

Kapcsolódó cikkek