Megállapodást írt alá a Travelport és az Air France-KLM

Forrás: turizmus.com

 2018. április 06. 10:44

Megszületett a Travelport és az Air France KLM megállapodása a Travelport platformon történő tartalomszolgáltatásról.
A Travelport felülete tartalmazni fogja az Air France, KLM és a HOP! járatok brandelt viteldíjait, viteldíjcsaládjait és számos kiegészítő szolgáltatását. A Travelport ügyfelei továbbra is élvezhetik a járatfoglalásokat támogató eszközök előnyeit: az automatizált munkafolyamatokat, a változás menedzselését támogató eszközöket, a többszörösen integrált tartalmakat, a jegykiállítást és más létfontosságú szolgáltatásokat.

A megállapodás keretében az Air France HOP! és a KLM kiemelt ügyfelei számára elérhetővé válik egy titkosított értékesítési csatorna, amelyen az Air France KLM által 2018. április 1-én bevezetett disztribúciós felár nélkül juthatnak hozzá bizonyos tartalmakhoz.

A Travelport az egyetlen GDS szolgáltató, amely megkapta az IATA legmagasabb fokozatú minősítését a légitársaságok és az utazási irodák közti kommunikációt megkönnyítő NDC (New Distribution Capability) technológia bevezetésével.

A megállapodással kapcsolatban Derek Sharp, a Travelport vezető alelnöke és Air Commerce ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál az Air France KLM-mel, Európa egyik legnagyobb légitársasági csoportjával aláírt megállapodás. Ez egy olyan hosszú távú kapcsolat kiterjesztése, amely az Air France KLM ügyfelei számára nagyobb választékot kínál. Nagyon várjuk a jövőbeni termékeny együttműködést, melynek keretében új technológiát vezetünk be a légitársasággal közösen.”

Emmanuelle Gailland, az Air France KLM disztribúciós alelnöke hozzátette: „A Travelport nagyszerű partner volt a Privát Csatorna kialakítása kapcsán, mintegy átmenetként az NDC felé. Az Air France KLM és a Travelport egyaránt azon fog dolgozni, hogy az NDC tartalom keretében új árak, termékek, szolgáltatások és változatos médiafelületek arzenálját vonultassa fel piacterén.”