Megduplázza járatai számát Budapest és Bécs között a RegioJet

Forrás: turizmus.com

 2024. március 12. 10:06

Napi nyolcra emelkedik a Budapest és Bécs közötti RegioJet-vonatok száma április 4-től. Az elmúlt héten már elkezdődött a jegyek értékesítése.

A szakasz iránti nagy kereslet arra késztette a vasúttársaságot, hogy az eredeti kettőhöz képest napi négy járatra növelje a kapacitást a Bécs–Budapest szakaszom mindkét irányban.

A vonatok hazánkban Budapest-Déli után 3 állomáson (Kelenföldön, Mosonmagyaróvárott és Győrött) állnak meg. A menetrend a turisták és a rendszeresen utazók igényeihez egyaránt igazodik. A menetidő 2 óra 31 perc.

Naponta nyolc járatot indít majd Budapest és Bécs között a RegioJet

Fotó: Regiojet / Facebook

 

„Hiszünk abban, hogy a vonzó időpontokban a járatsűrűség növelésével és a barátságos árú, magas színvonalú szolgáltatásokkal a RegioJet vonatai az első számú választássá válnak" – mondta a RegioJet ügyvezető igazgatója, Jakub Svoboda.

Az utasok négy utazási osztály közül választhatnak, amelyek a fapados, a standard, a relax és business.

A fapados osztály árai 9 eurótól kezdődnek, a standard osztályon pedig 11,9 eurótól lehet utazni az egyterű Astra-kocsikban, ahol az ülésekbe beépített multimédiás LCD képernyők vannak.A Relax osztályra, amely több helyet és kényelmet kínál, 13,9 eurótól lehet jegyet váltani. Az első osztályú szolgáltatást kínáló Business osztály mindössze négy személynek kialakított fülkékből áll, az árak itt 15,9 eurótól kezdődnek – írja az IHO.