MEGHÍVÓ a III. Soproni turizmus konferenciára

Forrás: turizmus.com

 2017. március 15. 12:04

Április 4-én kerül megrendezésre a III. Soproni turizmus konferencia, amely annak tükrében még inkább érdekesnek ígérkezik, hogy Sopron és a Fertő az egyik kiemelt turisztikai térség az országban és 2020-ig csaknem 60 milliárd forintból gazdálkodhat.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai térség fejlesztéseiről és az ezekhez rendelt keretösszegekről. A térségben összesen csaknem 60 milliárd forintos fejlesztés valósulhat meg 2020-ig.

Többek között ezért is izgalmas lehet a III. Soproni turizmus konferencia,melynek időpontja április 4. 10.00, helyszíne a Hotel Pannónia (Sopron, Várkerület 75.). A szervező a Sopron – Fertő-táj Turizmusáért Egyesület.

A program a következő:

Taschner Tamás Sopron – Fertő-táj Turizmusáért Egyesület elnökének köszöntője

Lobenwein Norbert - fesztiváligazgató: Sopron a fesztiválváros

Barcza Attila - tanácsnok SMJV: Aktualitások Sopron és környéke turizmusából

Dr. Szalók Csilla – Holczer Ágnes - BGE: „Akiken a siker múlik: a turisták és a helyi lakosság – alcím: kutatási eredmények a Sopron – Fertő desztinációban"

Víg Tamás - tanácsadó: Az autópályák hatása a turizmusra

Dr. Fábián Attila dékán - Dr. Egyed Krisztián egyetemi docens – Lámfalussy Sándor Közgazdasági Kar: Turizmus és felsőoktatás

Szádeczky Kornélia  - elnök Eger és Térsége TDM : Így csináljuk mi!

Semsei Sándor elnök TDM Szövetség: A helyi TDM szervezetek lehetséges szerepe a Sopron - Fertő-táj kiemelt turisztikai fejlesztéseinek fenntarthatóságában.

A konferencia előadásain való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációját és a kiválasztott menüt kérjük, az alábbi címre küldje 2017. március 31-ig: sales@pannoniahotel.com.