Meghosszabbította stratégiai partnerségét az Amadeus és a Weco-Travel

Forrás: turizmus.com

 2017. április 12. 15:50

A Weco-Travel újabb öt évre az Amadeus IT Groupot választotta fő technológiai partnerének. Az új megállapodás tovább erősíti a két cég 25 évre visszanyúló gyümölcsöző kapcsolatát.

Az Amadeus – mint vezető utazás technológiai szolgáltató – és a Weco-Travel – egyike a legsikeresebb üzleti utaztatással foglalkozó irodáknak Közép-Európában – régóta fennálló együttműködését újabb öt évvel hosszabbította meg. Ez a stratégiai megállapodás lehetőséget biztosít a jövőben is a Weco-Travel részére, hogy az Amadeus élvonalba tartozó technológiájával teljes körű utazásszervező szolgáltatás nyújtson a régió vállalkozásainak. Az új együttműködés az Amadeus rendszerhez történő hozzáférésen túl magába foglalja az Amadeus új B2B Wallet virtuáliskártya-szolgáltatásának, új front office megoldásának, az Amadeus Selling Platfrom Connectnek és webszerviz-szolgáltatásának használatát csakúgy, mint az üzleti utazásszervezésre specializált online foglaló motorjának viszonteladói licencét.

A két vállat közötti kapcsolat a Weco-Travel működésének kezdeti időszakától napjainkig, már csaknem 25 éves múltra tekint vissza. Ennek a stratégiai partnerségnek köszönhetően mindkét vállalkozás szerepet játszott a másik sikerében és gyorsabb fejlődésében régiószerte. Új stratégiája részeként a Weco-Travel irodahálózatának bővítését tervezi, melynek segítségével továbbra is sikeresen tudja kiszolgálni az üzleti ügyfeleit Közép-Európa-szerte.

Fotó: Amadeus

Paweł Rek, az Amadeus lengyel és közép-európai működésért felelős ügyvezetője elmondta: „Szeretnénk gratulálni a Weco-Travel 25 éve tartó sikeres működéséhez. Boldogok vagyunk, hogy folytathatjuk hosszú múltra visszatekintő kapcsolatunkat és támogatást nyújthatunk az utazási iroda további fejlődéséhez. Ezzel az új megállapodással, a Weco-Travel továbbra is biztosítani tudja üzleti ügyfelei zavartalan utazási élményét, kihasználva az Amadeus páratlan technológiai megoldásait. Külön öröm hozzájárulni az utazási iparág vezető szereplőinek sikereihez, akik az új technológiai fejlesztések felhasználásával trendeket állítanak fel a jobb üzleti hatékonyság érdekében, mely mind önmaguk, mind pedig az utazók hasznára válnak."

J. J. Singh, a Weco-Travel elnök-vezérigazgatója hozzátette: „A Weco-Travel működésének kezdete, 1992 óta folyamatosan az Amadeust választja vezető technológiai partnereként. Mint egyike a vezető üzleti utazási szolgáltatóknak a közép- és kelet-európai régióban, ma Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Magyarországon és Dániában rendelkezünk irodákkal. Legfőbb célunk, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ehhez a technológiai kiválóság kulcsfontosságú, ezért mindig gondosan megvizsgáljuk a különböző lehetőségeket, és ez alapján választjuk ki a legmegbízhatóbb partnert."

A Weco-Travel az egyike a vezető üzleti utaztató irodáknak Közép-Európában, helyi képviselettel Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Csehországban, Szlovákiában és Dániában (szabadidős szegmensben). A cég tevékenységéhez a repülőjegyek, vonatjegyek és szállások foglalásán, autóbérlés és vízum ügyintézésen túl hozzátartoznak széles körű tanácsadási és értékesítés utáni szolgáltatások is. (X)

Kapcsolódó cikkek