MEGHÍVÓ a Sixt business reggelijére

Forrás: turizmus.com

 2018. május 16. 11:00

Kedves Kollégák!



Ezúton szeretnénk meghívni Önöket a Sixt Business Reggelijére, melyre szállodák, éttermek, beutaztató utazási irodák és egyéb idegenforgalmi attrakcióval foglalkozó vállalkozások képviselőit várjuk.

 


Célunk, hogy gyümölcsöző kapcsolatokat építsünk ki az idegenforgalmi szektor résztvevőivel és bemutassuk a Sixt, mint mobilitás szolgáltató szerepét az idegenforgalomban.

Helyszín: Boook Kitchen - 1095 Budapest Mester utca 87. (Praktiker parkoló)


A reggeliről Bereznay Tamás sztárséf gondoskodik!


Időpont: 2018.05.31. (csütörtök)

Program:

8:30 - 9:00 Regisztráció

9:00           Dévai Gábor ügyvezető köszöntője

9:20           Megoldásaink az idegenforgalmi szektor részére

9:40           Limuzin üzletágunk bemutatkozása

10:00         Aktuális flottánk ismertetője

10:20         Villásreggeli és kötetlen beszélgetés

 

JELENTKEZEM

A Sixtről:

Történetünk

A Sixt rent a car 1999 óta szereplője a magyar gépjármű-kölcsönző piacnak. A cég kezdetben a Wallis Motor Kft. üzletágaként működött, és elsősorban a Magyarországra beutazó üzletemberek bérautó igényeit szolgálta ki. Az autókölcsönző első irodája a Ferihegyi Repülőtéren nyílt, a flotta 30 személyautóból állt, az alkalmazottak száma 5 fő volt. 2002. januárjában a cég önálló vállalkozássá szerveződött, és azóta mint Sixt rent a car – Wallis Autókölcsönző Kft. működik a Wallis Asset Management tagvállalataként. A Sixt car rental szolgáltatásunk keretében jelenleg átlagban 400 bérautó áll ügyfeleink rendelkezésére.

A szigorú Sixt elvárásoknak megfelelően rövid távú autókölcsönzési szolgáltatásunk keretében Magyarországon is ugyanazt a magas színvonalú és kedvező árú szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek, mint a világ bármely más pontján működő Sixt kölcsönzési pontok. A Sixt bérautó szolgáltatását igénybe vevő ügyfeleink számára egyaránt garantáljuk, hogy mindig új és kifogástalan állapotú, keveset futott, a technikai újításokat követő autó áll rendelkezésükre.

A Sixt Magyarország eredményességét és szolgáltatásainak minőségét mutatják azok az elismerések, amelyekben az elmúlt években részesült. A vállalat pozitív hírneve elismeréseként 2008-ban, 2010-ben és 2011-ben elnyerte a Superbrands díjat. 2011-ben a Magyar Autókölcsönzők Szövetsége elsőként a Sixtnek adta át az InterCert Kft. által tanúsított Kiváló Minősített Szolgáltató Tanúsítványt.


Rent a car szolgáltatás:

A Sixt az utazási irodák minden egyes ügyfelének megfelelő szolgáltatást kínál. A Sixt rent a car olyan választékot ajánl, ami nem sok kívánnivalót hagy maga után – ez igaz az üzleti ügyfeleinkre, a családos nyaralókra, a spontán vagy előre foglalókra is.

A Sixt az exkluzív árak mellett az online foglalási felülethez való hozzáférést is biztosítja utazási irodai partnerei számára.

Limousine service szolgáltatás:

Utazzon kellemesen, hagyja a vezetést másra!

Bonyolítsa le megbeszéléseit kényelmesen, menet közben egy Sixt limuzin hátsó üléséről, vagy érkezzen tárgyalásaira elegánsan a legújabb prémium BMW modellek egyikével!

Legújabb prémium flottánk tagjai az iPad Solutions applikáció segítségével felejthetetlen élménnyé teszik az utazást, és amellett, hogy igény szerint tájékoztatják Önt a Sixt szolgáltatásairól, valamint Budapest nevezetességeiről, az interaktív térkép segítségével akár az útvonalat is nyomon követheti. Kiváló öltözékű sofőrjeink névre szóló táblával várják Önt a reptéren, így könnyen és gyorsan érheti el a reptéri VIP parkolóiban várakozó Sixt limuzin autóját, és egy fárasztó repülőút után várakozás nélkül juthat az Ön által meghatározott desztinációba.

prémium sofőrszolgálat folyamatosan tréningezett, idegen nyelveket beszélő sofőrjei pedig minden igényt kielégítenek, legyen szó egyedi bekészítésekről (ásványvíz, angol nyelvű újság), egy tárgyalásról vagy akár esküvői transzferről.

 

Kérjük, hogy a "jelentkezem" gomb segítségével foglalja le helyét. A jelentkezéseket limitált számban és érkezési sorrendben tudjuk befogadni. Részvételt csak írásos visszaigazolásunkat követően tudunk elfogadni.

A meghívó egy főre szól és nem átruházható.


JELENTKEZEM

Üdvözlettel: a Sixt csapata