Megjelent a Fehérvár Travel 2019-es katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2019. február 18. 13:15

A 204 oldalas kiadvány 138-féle programot kínál 566 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra - tájékoztat az iroda.

A katalógus borítója

 

23 évvel ezelőtti megalakulásuk óta minden egyes évben nőtt a programok és az időpontok száma. Ebben az évben is „5*-os indulási garanciával” hirdetik programjaikat. Az utazásokra március 14-ig előfoglalási kedvezménnyel lehet jelentkezni - tudhattuk meg tájékoztatójukból.

Kulturális körutazásaik népszerűségét mutatja, hogy már az előfoglalási időszak első napján több mint 1600 foglalás érkezett. A jelentkezések feldolgozásán és visszaigazolásán az utazási iroda valamennyi munkatársa gőzerővel dolgozik, ennek ellenére az óriási mennyiség miatt csúszások előfordulhatnak. (Az iroda munkatársai ezúton is kérik az utazásközvetítő irodák megértését.)

A kiadványban a 2018-as programfüzet mindegyik utazása megtalálható, de természetesen újdonságok is várnak az utazni vágyókra, melyek közül „A Baszkföld és Navarra” című repülős körutazást már különösen sokan várták a Fehérvár Travel törzsutasai közül. A decemberi előjelentkezés során néhány nap alatt elfogytak mindkét csoportra a helyek.

A 2019-es év második felére is készül a Fehérvár Travel egy új egzotikus utazással, mely a „legnyugatibb Kelet”-nek tartott Marokkóba kalauzolja el az érdeklődőket. A program meghirdetésére nyáron az utazási iroda honlapján vagy legkésőbb a szeptemberben megjelenő téli katalógusban kerül sor.

A nyári katalógus az új programokon kívül is tartogat néhány újdonságot:

- A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 75%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybevevők számára.

- Kedvezményes parkolási lehetőség Székesfehérváron és a Ferihegyi repülőtér közelében.

- Csoportjaik már közel 60 %-át a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el.

- A cég saját autóbuszos flottája 2019 márciusában ismét vadonatúj járművekkel – két Setra 515HD típusú autóbusszal – fog bővülni, így a Fehérvár Travel Busz Kft. által ténylegesen működtetett buszok átlagéletkora mindössze 3 év lesz.

Az érdeklődők, az Utazás Kiállításon keressék Székesfehérvár város standját, ott juthatnak hozzá a Fehérvár Travel katalógusához - szól az iroda tájékoztatója.

Az iroda kérésére ezúton tolmácsoljuk köszönetüket több száz utazásközvetítő partnerüknek, hiszen ők is részesei annak, hogy – 2017-hez hasonlóan – a 2018-as évben is megvalósult minden meghirdetett csoportjuk.