Megjelent a Fehérvár Travel 2021-22-es téli programfüzete

Forrás: turizmus.com

 2021. október 05. 10:49

A 92 oldalas kiadvány 59-féle programot kínál 91 időpontban a novembertől áprilisig terjedő időszakra: 32-féle repülős egzotikus utazást az 5 kontinens mindegyikére és 27-féle autóbuszos utazást az adventi, szilveszteri és karneváli időszakra.

A katalógus utazásaira október 20-ig „first minute” (előfoglalási) kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Az iroda 25 éves évfordulója kapcsán egy nyereményjátékot is találnak a törzsutasok a programfüzetben.

A katalógus borítója

Fotó: Fehérvár Travel

Jelen helyzetben nagy jelentősége van a katalógus 5. oldalán található „BIZTONSÁGOS JELENTKEZÉS – BIZTONSÁGOS UTAZÁS A FEHÉRVÁR TRAVELLEL” rovatnak, ahol többek között a következők olvashatóak:

• Az útlemondás a Fehérvár Travelnél az indulástól számított 66. napig mindenkor bánatpénz mentes.

• Az útlemondási biztosítás minden utazás teljes részvételi díjában benne foglaltatik.

• Az UNION Biztosító által kínált BBP utasbiztosítás a COVID-19-cel összefüggő megbetegedés esetén is térít.

• A Fehérvár Travel a járványhelyzet végéig minden autóbuszos és repülős utazásnál ingyenesen garantálja az audioguide-ot.

• A Fehérvár Travel anyagi helyzete rendkívül stabil (a hivatalos adatok alapján), ennek is köszönhető, hogy a járvány miatt senkit nem kellett elbocsátani, a kiváló szakembergárda egyben maradt.

A Fehérvár Travel 2021-ben már több mint 170 többnapos külföldi csoportos utazást tudott elindítani és sikeresen lebonyolítani.

Az iroda már az októberi–novemberi időszakban is számos egzotikus utazást indít, köszönhetően a világszerte egyre jelentősebb átoltottságnak és a korlátozó intézkedések feloldásának. Mindez kedvező jelnek tekinthető a 2021-22-es téli szezon előtt.

Az iroda munkatársai folyamatosan dolgoznak a 2022. évi nyári katalógus foglalásain. Ezekre a programokra várhatóan december elejétől lehet majd előzetesen feliratkozni a szokásos módon.

A Fehérvár Travel ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját.

Az utazásszervező a továbbiakban is igyekszik támogatni a partnerirodák munkáját, többek között azzal, hogy ezután sem alkalmaz kedvezményt az online jelentkező utasok számára, illetve, hogy törekszik jelen helyzetben is egyértelműen és időben kommunikálni a biztosan induló csoportokat.