Megjelent a Fehérvár Travel 2022-23-as téli programfüzete

Forrás: turizmus.com

 2022. október 05. 14:39

A 96 oldalas kiadvány 63-féle programot kínál több mint 100 időpontban a novembertől áprilisig terjedő időszakra.
A téli katalógus tartalmazza azokat a programokat, amelyek az elmúlt évek téli katalógusaiban is szerepeltek: repülős egzotikus utazásokat az 5 kontinens mindegyikére és autóbuszos utazásokat az adventi, szilveszteri és karneváli időszakra; ezenkívül vannak újdonságok is a programfüzetben. Az iroda weboldalán minden program megtekinthető, foglalható, valamint az online katalógus lapozgatására is van lehetőség.

A katalógus utazásaira október 20-ig „first minute” (előfoglalási) kedvezménnyel lehet jelentkezni.

 

A Fehérvár Travel a téli időszakban is szeretné biztosítani utasainak a megszokott kényelmet, szolgáltatásokat, kedvezményeket:

  • Az egyágyas felár akár 100%-os átvállalása. (Az egyágyas felárat csak azoknak kell megfizetniük, akik kifejezetten ragaszkodnak az egyágyas elhelyezéshez.)
  • Minden utazás teljes (bruttó) áron szerepel a programfüzetben, nincsenek rejtett költségek.
  • Az útlemondási biztosítás benne van a részvételi díjban.
  • A téli katalógusban szereplő összes autóbuszos utazásnál és a repülős utazások nagy részénél a csoportokat a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el.
  • A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 50%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybe vevők számára. A szállás mellé kedvezményes parkolási lehetőséget is kínálnak.
  • A körutazások előkészítését minden esetben alapos bejárás előzi meg.

Az iroda munkatársai folyamatosan dolgoznak a 2023. évi nyári katalógus foglalásain. Ezekre a programokra várhatóan december elejétől lehet előzetesen feliratkozni a szokásos módon. Ezt követi majd januárban a kora tavaszi (áprilisi) európai utazások meghirdetése. A Fehérvár Travel nyári „Kulturális körutazások” katalógusa a szokott módon, várhatóan február közepén jelenik meg.

A Fehérvár Travel ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját, valamint a törzsutasainak a hűségét.

(X)