Megjelent a Fehérvár Travel 2022-es „Kulturális körutazások" katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2022. március 11. 12:08

A 188 oldalas kiadvány egy kivétellel tartalmazza azon programokat, melyek az elmúlt év kínálatában is szerepeltek. Természetesen újdonságokkal is készült az iroda, melyek mindegyikére igaz, hogy az előkészítést szokás szerint alapos bejárás előzte meg.

A katalógus utazásaira március 25-ig „first minute" kedvezménnyel lehet jelentkezni - tájékoztatott az utazásszervező.

A Fehérvár Travel 2021-ben ünnepelte fennállásának 25 éves évfordulóját. Az évforduló kapcsán nyereményjátékot hirdettek meg törzsutasaik számára, melynek eredményei az idei katalógusban szerepelnek. Azon utasaik jelentkezését várták, akik már legalább 25-ször vettek részt Fehérvár Travel által szervezett többnapos utazáson. Összesen 116-an küldtek be érvényes pályázatot. A győztes már 81-szer utazott a Fehérvár Travellel, az első 6 helyezettbe történő bekerüléshez minimum 66 utazásra volt szükség. Az első három helyezett nyereménye egy 300 000 Ft, 200 000 Ft és 100 000 forintos utazási utalvány volt, valamint az összes pályázó között kisorsoltak további 3 db 100 000 Ft kedvezményre jogosító utalványt. A fentieken túlmenően minden olyan, legalább 25-szörös törzsutasuknak, akik részt vettek a játékban (összesen 116 főnek) 25% kedvezményt biztosítanak egy általa szabadon választott utazásra.

 

A Fehérvár Travel idén is szeretné biztosítani utasainak a megszokott kényelmet, szolgáltatásokat, kedvezményeket:

-          Az egyágyas felár akár 100%-os átvállalása. (Az egyágyas felárat csak azoknak kell megfizetniük, akik kifejezetten ragaszkodnak az egyágyas elhelyezéshez.)

-          A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 75%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybevevők számára.

-          A járványhelyzet végéig valamennyi buszos utazásukon és a repülős utazásaik döntő többségén garantálják az audioguide-ot.

-          Az útlemondási biztosítás benne van a részvételi díjban.

-          Jelen helyzetben nagy jelentősége van a katalógus 5. oldalán található „BIZTONSÁGOS JELENTKEZÉS – BIZTONSÁGOS UTAZÁS A FEHÉRVÁR TRAVELLEL" rovatnak, ahol 9 pontban foglalták össze a legfontosabb szempontokat az iroda munkatársai.

Az iroda ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját.

(X)