Megjelent a Fehérvár Travel 2023-as programfüzete

Forrás: turizmus.com

 2023. február 25. 10:58

A katalógus tartalmaz szinte minden olyan programot, melyek az elmúlt év kínálatában is szerepeltek: kulturális körutazásokat, városlátogatásokat, „üdülés és kultúra" programokat, Európán túli utazásokat.

Az idei szezonra újdonságokkal is készült az utazásszervező, melyek mindegyikére igaz, hogy az előkészítést szokás szerint alapos bejárás előzte meg. Az utazási iroda weboldalán minden program megtekinthető, foglalható, valamint az online katalógus lapozgatására is van lehetőség.

 

A katalógus utazásaira március 17-ig „first minute" (előfoglalási) kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Mint lapunknak hangsúlyozták, a Fehérvár Travel idén is szeretné biztosítani utasainak a megszokott kényelmet, szolgáltatásokat, kedvezményeket. Ennek szellemében az egyágyas felár akár 100%-át átvállalják. (Az egyágyas felárat csak azoknak kell megfizetniük, akik kifejezetten ragaszkodnak az egyágyas elhelyezéshez.)

Minden utazás teljes (bruttó) áron szerepel a programfüzetben, nincsenek rejtett költségek, ezen felül az útlemondási biztosítás benne van a részvételi díjban. A csoportjaik kb. 70-80%-át a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el.A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 50%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybe vevők számára. A szállás mellé kedvezményes parkolási lehetőséget is kínálnak.

Az előzetes érdeklődés alapján várhatóan idén sem kell egyetlen csoportot sem visszamondaniuk a minimális létszám hiánya miatt – tájékoztatta szerkesztőségünket az utazási iroda.