Megjelent a Fehérvár Travel 2024-es programfüzete

Forrás: turizmus.com

 2024. március 19. 09:50

A 192 oldalas kiadvány 155-féle programot kínál közel 500 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra. Az árualap több mint 90 százalékát már a katalógus megjelenése előtt lefoglalták.

A katalógus tartalmaz minden olyan programot, melyek az elmúlt év kínálatában is szerepeltek: kulturális körutazásokat, városlátogatásokat, „üdülés és kultúra" programokat, Európán túli utazásokat. Újdonságokkal is készült az utazásszervező, melyek mindegyikére igaz, hogy az előkészítést szokás szerint alapos bejárás előzte meg.

Az iroda weboldalán minden program megtekinthető, foglalható, valamint az online katalógus lapozgatására is van lehetőség.

A Fehérvár Travel téli katalógusához hasonlóan, ez a kiadvány is kicsit rendhagyó, hiszen, ahogy azt az iroda korábban kommunikálta, a megjelenés időpontjára a katalógusban foglalt utak nagy részét már meghirdették honlapjukon. Már sok jelentkezés érkezett, de azért elég sok csoport esetében még vannak szabad helyek. A késő őszi Európán túli utazásokat várhatóan április végéig hirdeti meg honlapján az iroda.

A Fehérvár Travel idén is szeretné biztosítani utasainak a megszokott kényelmet, szolgáltatásokat, kedvezményeket:

  • Az egyágyas felár akár 100%-os átvállalása. (Az egyágyas felárat csak azoknak kell megfizetniük, akik kifejezetten ragaszkodnak az egyágyas elhelyezéshez.)
  • Minden utazás teljes (bruttó) áron szerepel a programfüzetben, nincsenek rejtett költségek.
  • Az útlemondási biztosítás benne van a részvételi díjban.
  • A csoportjaik kb. 80%-át a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el, mely az utasok számára ingyenes.
  • A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 50%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybevevők számára. A szállás mellé kedvezményes parkolási lehetőséget is kínálnak.

 

A járványügyi intézkedések feloldása óta (2022 tavaszától) az irodának egyetlen csoportot sem kellett visszamondania a minimális létszám hiánya miatt – tájékoztatta szerkesztőségünket az utazási iroda.