Megjelent a Fehérvár Travel jubileumi katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2021. március 09. 14:48

A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Fehérvár Travel jubileumi kiadványa 188 oldalas, és 151-féle programot kínál 453 időpontra az áprilistól novemberig terjedő időszakra.

Fotó: Fehérvár Travel

A katalógus egy kivétellel minden olyan külföldi programot tartalmaz, amelyek a tavalyi katalógusban is szerepeltek. Az újdonságokat főleg a belföldi kirándulások jelentik. Az iroda tavaly nyáron indította el új üzletágként a belföldi utazásszervezést, az idei katalógusban már nyolcféle többnapos belföldi utazás található, amelyek alapos bejárást követően kerültek a cég kínálatába. Újdonság az is, hogy a belföldi programokra OTP SZÉP-kártyával is lehet fizetni.

A 25. évforduló kapcsán egy nyereményjátékot is találnak a törzsutasok a programfüzetben, valamint egy hétoldalas összeállítást a Fehérvár Travel elmúlt 25 évéről.

Az utasok biztonságérzetének növelése érdekében a katalógusban összefoglalták, hogy milyen garanciákat kínálnak:

  • Ha az utazás nem biztonságos, nem indítják a programokat – ebben az esetben az utasoknak háromféle választási lehetőséget is biztosítanak (teljes pénzvisszafizetés, utazási utalvány ajándékkal, ingyenes átjelentkezés).
  • Ha az utas szeretné lemondani az utazást, akkor az kötbérmentes az indulás előtti 66. napig.
  • Minden részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítást (ha 66 napon belül kell lemondania az utasnak az utazást).
  • A cég által ajánlott, kedvező árú utasbiztosítás Európában Covid-19-cel összefüggő megbetegedés esetén is térít.
  • A saját tulajdonú luxus autóbuszokban a levegő folyamatosan cserélődik (többnyire 1-2 percenként teljes levegőcsere történik).
  • A járványhelyzet végéig minden buszos és repülős utazás esetén garantálják az audioguide-ot, így a városnézések során a csoportok tagjainak nem kell szorosan egymás mellett állniuk.

 

A lapunkhoz eljuttatott közleményben hangsúlyozták, hogy a Fehérvár Travel továbbra sem ad online kedvezményt azoknak az utasoknak, akik közvetlenül a honlapján foglalnak, ezzel sem okozva versenyhátrányt a közvetítő irodáknak.

Az utazásokra március 30-ig előfoglalási kedvezménnyel lehet jelentkezni.