Megjelent a Fehérvár Travel téli katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 11. 09:39

Megjelent a Fehérvár Travel 2015/2016. téli programfüzete, mely a tavaly ilyenkor kiadotthoz képest tovább bővült, így már 49 különböző program közül választhatnak az utazni vágyók.

Ezek között 28-féle egzotikus és 21-féle európai buszos utazás található. A Fehérvár Travel fő egzotikus desztinációi ezen a télen a következő országok lesznek: Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Thaiföld, Malajzia, India, Dél-Afrika, Argentína, Brazília, Peru, Mexikó, USA, Ausztrália és Új-Zéland. A buszos utazások többsége az adventi időszakban indul, de szilveszteri és karneváli utazások is szerepelnek a programfüzetben.

A Fehérvár Travel a téli időszakban is „5*-os indulási garanciával" hirdeti programjait. Az utazási irodánál immár több mint 12 éve egyszer sem fordult elő, hogy egy meghirdetett utazást visszamondtak volna azért, mert nem jött össze az induláshoz szükséges minimális létszám. Az 5000-et is meghaladja az elmúlt tizenkét évben indított csoportok száma.

A kiadvány végén olvasható továbbá egy részletesebb beharangozó a jövő évre tervezett két új úti célról: Délnyugat-Franciaországról és Izlandról.