Megjelent a HungaryCard turisztikai kedvezménykártya

Forrás: turizmus.com

 2020. december 21. 15:53

Megjelent a 2021-es HungaryCard, amely a kedvezmények mellett számos ötletet is ad a belföldi utazásokhoz.

Gál Gábor, a kártyát kiadó Hotelinfo Kft. vezetője elmondta, bíznak a járvány mielőbbi leküzdésében, s a szakma reményteli várakozását jelzi az is, hogy számtalan új partnerrel bővült a szolgáltatók listája.

Számos új szolgáltató csatlakozott

Fotó: Hotelinfo

A 2021-es HungaryCard továbbra is tartalmazza a már megszokott és kedvelt vasúti, autóbuszos, hajós és autópályamatrica-kedvezményeket, valamint az ingyenes múzeumok, félárú gyógyfürdők, színházak, koncertek, illetve cirkusz, kalandparkok, játszóházak, szálláshelyek, éttermek is ugyanúgy szerepelnek kínálatunkban, mint eddig.

Számos új szolgáltatóval gazdagodott a különböző mértékű kedvezményeket nyújtók köre, a partnerek közé került a Pesterzsébet Gyógy- és Strandfürdő, a Monostori Erőd, az Unicum Ház, a Ráday-kastély, a Siroki vár, az Edelény kastélysziget, a MÁV Szimfonikus Zenekar, a Skanzen Hotel, az Első Pesti Rétesház Étterem vagy a Trabant ’60 Retró Bisztró. A szolgáltatókat felsoroló nyomtatott partnerkatalógus lapozhatóan elérhető ezen az oldalon.

A kedvezmények nagy része legalább 2 főre szól, de több esetben a számla végösszegéből jár az engedmény, ebből adódóan egy család számára egy kártya bőségesen elegendő.

A HungaryCard megrendelhető a www.hungarycard.hu weboldalon keresztül postaköltség nélkül, illetve személyesen is megvásárolható a Hotelinfo irodájában, amely karácsony előtt egészen december 23-án délutánig tart nyitva.