Megjelent a Jetwing Travel katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 09. 14:20

Indiától Thaiföldig, Dubaitól Baliig kínál körutazásokat és üdüléseket a Jetwing Travel új, téli-tavaszi katalógusa.

Elkészült az indiai-óceáni térség specialistájának számító Jetwing Travel 2018-19. évi téli-tavaszi katalógusa, amelyet a kaposvári székhelyű iroda a sajtónak is bemutatott 2018. szeptember 7-én.

A budapesti Indigo Indiai Étteremben megtartott tájékoztatón Wimal Morapitiyétől, az utazási iroda ügyvezetőjétől többek között megtudtuk: dacára annak, hogy az Indiai-óceán térségében is  minden feltétel megadott ahhoz, hogy az utazók saját maguk szervezzék meg útjukat, a tour operatoroknak továbbra is döntő szerepük van – a turizmus 75-80 százaléka rajtuk keresztül bonyolódik –, mivel jellemzően sokkal jobb árakat kapnak a szolgáltatóktól, mint amelyek az internetes oldalakon elérhetők.

Wimal Morapitiye: a tour operatoroknak továbbra is döntő szerepük van

A magyar piacon 25 éve jelen lévő Jetwing Travel az elmúlt 3-4 évben évi 10-12 százalékos forgalomnövekedést realizált. Az utasok száma ugyan enyhén visszaesett, azonban a magasabb árfekvésű termékek egyre kelendőbbek.

Az utazási iroda anyacége, a Srí Lanka-i Jetwing Travels & Hotels továbbra is a térség egyik legnagyobb cége, jelenleg 20 szállodával és 12 villacsoporttal rendelkezik a szigeten. A Jetwing Travel ebbe az úti célba értékesíti a legtöbb utat. Az elkövetkező szezon top ajánlata a tíznapos Srí Lanka-i klasszikus körutazás tengerparti pihenéssel, ezen kívül a Yala Nemzeti Parkba tett szafarival és Maldív-szigeteki pihenéssel kiegészített körutazást is kínálnak.

Második kedvelt célpontjuk a Maldív-szigetek, ahol többek között az apró, mindössze 201x931 Paradise szigeten található négy-és ötcsillagos bungalókban és villákban kínálnak tartózkodást.

Ugyancsak nagyon kedvelt úti céljuk India, ahová a nyolcnapos Arany Háromszög körutazáson kívül Goa tengerparti üdüléssel vagy nepáli tartózkodással kombinált körutazást, Kerala lagúnáinak megtekintésével vagy Srí Lanka-i üdüléssel kombinált dél-indiai körutazást, valamint rajasthani királyi körutazást szerveznek.

Fotó: turizmus.com

Thaiföldön Phuket szigeti üdüléssel kombinált, 13 napos körutat kínálnak, de lehet üdülni velük Koh Samui szigetén is, és bőséges üdülőkínálattal rendelkeznek a Seychelle-szigeteken, Mauritiuson, az Egyesült Arab Emirátusokban, valamint Balin is.

A Srí Lanka-i és a thaiföldi körutazásokon magyar nyelvű csoportkísérő, az indiai körutakon egy kivételével magyar nyelvű helyi idegenvezető is rendelkezésre áll.

A Budapesten utazásközvetítő irodával is rendelkező Jetwing Travel termékeit kb. 350 utazásközvetítő partner árulja, ill. az iroda is értékesíti a jelentősebb hazai utazásszervezők utazásait.

Kapcsolódó cikkek