Megkezdődött a Kiwi.com és a Ryanair partneri együttműködése

Forrás: turizmus.com

 2024. május 30. 14:01

A Kiwi.com cseh utazási technológiai vállalat és a Ryanair bejelentette, hogy a technológiai integráció befejeztével megkezdték partneri együttműködésüket.

A Kiwi.com ügyfelei ezentúl hozzáférhetnek a Ryanair alacsony viteldíjaihoz és élvezhetik a Kiwi.com üzemzavar-védelmét (disruption protection). A Ryanair viteldíjfeltételei és a vonatkozó információk transzparensen jelennek meg a foglalási folyamat során minden szolgáltatás esetében, pozitív ügyfélélményt nyújtva.

A Kiwi.com a partnerséghez hozzáteszi egyedi technológiai megoldásait, beleértve a Virtual Interlining lehetőségét, amely további, máshol nem található útvonal-lehetőségeket biztosít, és kiterjeszti a Ryanair elérhetőségét a szokásos területeken kívüli ügyfelek számára is.

Eddie Wilson, a Ryanair vezérigazgatója és Oliver Dlouhý, a Kiwi.com vezérigazgatója a prágai bejelentésen

Fotó: Kiwi.com

A Ryanair vezérigazgatója, Eddie Wilson az együttműködés bejelentésekor, Prágában elmondta: a Ryanair-járatok mostantól a Kiwi.com ügyfelei számára teljes árátláthatósággal (túlszámlázás és rejtett felár nélkül) foglalhatók, és a foglalások a myRyanair-fiókjukon keresztül közvetlenül elérhetők.

A Kiwi.com társalapítója és vezérigazgatója, Oliver Dlouhý szerint a Ryanairrel való együttműködésük jól tükrözi a cég elkötelezettségét a légitársaságokkal való kapcsolatépítés iránt.