Zuhanyozni is lehet Ferihegy új prémium várójában

Forrás: turizmus.com

 2022. március 01. 13:53

Másfél hónap alatt a második váróját nyitott meg március elsején aA Plaza Premium Lounge a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, amellyel összesen kilencre nőtt a prémium szolgáltatásokat kínáló várók száma a budapesti repülőtéren.

A kifejezetten utasvárók üzemeltetésére és vendéglátásra specializálódott nemzetközi vállalat, a Plaza Premium Lounge új, 200 négyzetméteres várója a 2. Terminál nem schengeni területén található. Remek kilátás nyílik belőle a futópályára, zónákra osztott területén 65 kényelmes kanapét és széket kínál, illetve külön könyvtár szekcióval és zuhanyzóval is rendelkezik – közölte a Budapest Airport. Az üzleti és a szabadidős utasok egyaránt élvezhetik a váró exkluzív és egyedi szolgáltatásait, amikor a budapesti repülőtéren indulásra vagy átszállásra várnak. A váróban a szolgáltatások széles skálája lesz elérhető, és a Plaza Premium Lounge-várókban szokásos ételek mellett jellegzetes magyar ételeket is kínál majd.

A legújabb prémium váróból remek kilátás nyílik a futópályára

Fotó: Budapest Airport / Baranyi Róbert

A Plaza Premium Lounge öt egymást követő évben nyerte el a világ legjobb független repülőtéri várójának járó Skytrax-díjat, az új budapesti létesítmény része a csoport európai stratégiai terjeszkedésének és globális hálózatának, amely 30 ország 70 nemzetközi repülőterén több mint 250 helyszínt foglal magában.

A biztonságos és higiénikus környezet biztosítása érdekében a váróban az ülő- és étkezőhelyiségek a diszkréció és a távolságtartás figyelembevételével lettek kialakítva.